H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Ayahanda & Bonda tercinta =)

Keluarga tercinta..
My aunty's family...

Cousins... :-*

Wah.. tetiba lak sedondon tahun ni.. tak plan pun ok! *cousin*

Perasan model! Mulut ternganga! wakakaka. =P

Ouh.. Abg E-jump dah register untuk masuk group GEDIKZ!

Selamat Menjamu Selera...

Dari kiri: Lan, Abu, Saufi.. Selamat Hari Raya!
(rasanya macam kurang sorg la! sape ek?)

Halooo.. It's hari raya! hahaha. Erm. Pagi2 lagi dah kena marah ngn mama tadi.. sebabnya I ngn adik I lambat bangun. Oh. 9.05 AM dah lambat ke? hahaha.. sorry la mama. semalam terlupa mau kunci jam la. heee =D

After makan2 and bermaaf-maafan (collect duit raya kat ayah&mama skali), kitorg bertolak la utk pegi beraya.. erm.. Kitorg convoy ngn mak ngah skali. huhu..

memula kitorg pegi melawat abg Bob kat PERSADA, Sg Besi. Abg Bob nmpk lain dan nampak kurus sekrg! Mudah2an lepas ni abg Bob dah boleh berubah...

Next, kitorg pegi rumah nenek datin. muahaha.. ade la insiden yg kelakar ckit tadi.. Ade ke patut Mak Mah kata Eena tu akak I?? kuang kuang kuang.. tu la.. kau tu make up kasi matured sangt.. cuba potong rmbut pendek mcm aku.. kan nmpk muda dan cute?? wek wek wek.. =P ala.. chill la.. at least mak mah kata kau nmpk kecik drpd aku.. kuang kuang kuang.. =D

Petangnya plak Abu, Lan ngn Saufi dtg beraya.. hahaha.. Kelakar je tngk muka saufi yg still ade bijik2 chichen poxx tu.. sorry ya.. aku terbagitau org laks. Bila diorg nak balik tu, Saufi cakap:
Saufi: nanti aku dtg bawak Jali pulak
Syiqa: ah. tak yah!
Abu: ala. kata tak suka la, apa la.. tapi nanti call jugak! (gelak2)
Syiqa: kali ni aku dah berazam!
Abu: ah! kuat mana azam kau tu?

pergghh.. sentap aku! phewww... suka ati korg la..

P/S: Maaf. Hati aku sudah tawar..

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

2 Love notes:

okay,kte jeles dgn gambar yg last tuh.
sekian~~

hahaha...

awak bleh join zali la..

dia pun jelez gak..

wakakaka

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang