H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Post kali ni I nak rojakkan beberapa titile.. malas nk buat bnyk2 post.. Since hari ni last dapat internet yang laju, I nak jugak update blog ni even mama, ayah ngn Eena tengah bersiap2 untuk bertolak ke Johor.. hehehe..

Selera...

Ermmm... I nak bagitau yang rupanya I ngn Zali sukakan biskut raya yang sama; Tart Nenas.. hehehe.. Sedap la weyh! So, disebabkan dia pun suka tart nenas tu, semalam lepas Mak Lang sekeluarga ngn Busu sekeluarga balik, I ngn Eena pegi la belikan Zali tart Nenas tu.. Kitorg ckp kat mama yg kitorg nak pegi beli prepaid HP tapi amek masa sejam! muahaha.. Opsss.. Kitorg tak tipu mama yer! Kitorg mmg pegi beli topup.. Cuma kitorg amek kesempatan pegi jumpa zali je la.. hehehe.. =D Masa jumpa zali tu, I jumpa la kawan2 dia yg lain tu.. I rindu la plak suasana keje kat KFC tu.. RINDU!! Tapi, I lagi rindu nak jumpa Zali pas ni =( mmg la dia anggap kitorg kawan je.. tapi I rindu dia jugak! heeee =D

FAKTA: Rupanya dia yg kusayang graduate dari Sekolah Agama.. hehehe.. tak tau plak.. ape dah jadi ngn kau, haaa? kenapa la jadi begini sekrang? hehehe.. :-*

Prepaid??

Balik je dari KFC tu, ayah tanya "korg beli topup ke buat topup? KOrg pegi mana lama sangat?" walhal, masa kitorg panggil ayah masa kitorg baru sampai tu ayah ok je.. Ayah cool je.. rasanya ayah pun tau kot kitorg balik lambat.. tapi, bila mama cakap kat ayah & mak ngah "diorg baru balik ni ha.. tak tau la beli topup ke buat topup" baru ayah tanya kitorg mcm tu.. isk.. dah 2 kali kena marah ngn ayah ni tau.. Kelmarin sekali.. semalam sekali.. walhal ayah tak pernah pun marah2 kat kitorg selama ni =((

Pasti...
Mama cakap :

Jangan mengharap sesuatu benda yang tak pasti!

I tak ingt npe mama cakap macam tu. apa yg pasti, I tak tau apsal mama tetiba cakap mcm ni... Tu rasanya macam nak perli I jerk! =(

Gerak Geri...
Sejak kebelakangan ni, I rasa gerak geri I diperhatikan la.. tak tau la kot2 tu cuma perasaan dan ilusi semata-mata.. Ntah la.. Buat pertama kalinya, aku tak sabar2 nak balik Lendu.. Kalau selama ni aku paling benci balik Melaka, tapi kali ni aku jadi tak sabar. Mungkin boleh la aku nak tarik nafas sikit.. walaupun bila balik ni nanti macam2 test & Kuiz, tapi I reda je la.. Lebih baik rasanya "tercekik" memikirkan pasal Exam tu semua daripada "tercekik" memikirkan yg diri ku ini diperhatikan.. hurmmm... Btw, lepas ni aku TAK AKAN bagitau Eena ape2 cerita lagi.. Sebab, ko ckp ko dah takmo cover line utk aku, kan? So, lepas ni ko tak yah dah nak cover line utk aku.. ko boleh cakap yg kau tak tau apa2 lagi.. OK?

Make Sense...
Logik ke bila dia tanya I "u tak letak gmbr Zali ke?" sedangkan gamabr kitorg berdua ade kat default myspace ngn facebook I. And, dia dah approve pun myspace ngn facebook I. pastu, Logik ke bila dia kata dia tak sempat tngk blog I sedangkan URL blog I bersepah2 kat photo album I kat myspace ngn facebook tu... Logik ke semua alasan tu bila dia tau yg I mmg sygkan Zali tu??? LOGIK KE??

Kenangan...
I terkesima bila baca post "Kenangan" kat blog Ainaa

P/S: I MISS YOU BADLY... =(



SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang