H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Post kali ni ada banyak tajuk.. Sbb banyak cerita yg digabungkan dalam post ni...

Bitch
ade la sorg minah ni.. nama dia N*****... Aku tak tau ape masalah dia.. Npe la dia suka sgt kutuk2 adik aku tu? ape la dosa adik aku kat dia?? tak paham aku.. aku sangat geram sama itu gurl.. Tak pasal2 aku bagi title bitch kat dia.. Aku sakit hati sgt ngn minah tu sbb dia over sgt kutuk2 adik aku.. ntah ape yg dia tak puas hati aku tak tau.. nak kata adik aku rembat bf dia.. hermm.. adik aku pun tak hingin kat bf dia kut.. kuang kuang kuang...

Serasi
Announcement: Nabila ngn Sadiq (dua-dua ni classmate I) nampak serasi la.. Seriously! Nampak sweet je klau diorg *mengusik* each other.. Bila bergurau, nampak kemesraan wujud... muahahaha.. Semoga kalian berbahagia! =)

Special
I nak ucapkan penghargaan kat My classmate, A****... Sebab sudi tolong bawak I pegi Masjid Tanah untuk dapatkan replacement ATM card I yg hilang tu.. hehehe.. Thank you! Jasamu akanku kenang =)

Treatment
Ayul: Syiqa, kau tak buat treatment ke rambut kau?
Syiqa: erk. Nape? Nampak kering ke?
Ayul: tak la. kadang2 nampak kembang.. buat la treatment.
Syiqa: erm.. malas la.. nanti jadi balik macam tu.. yg kembang tu sebab aku baru lepas mandi...

P/S: Ayul ni mmg suka perhatikan org ke apa? Baju Nisa ngn Nani sama pun dia perasan.. Aku yg satu level ngn nani and satu bilik ngn Nisa pun tak perasan yg diorg berdua tu ada baju yg sama tau!

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang