H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Baju...

Ari ni aku pakai baju yg ade manik2 yg silau2 tu.. ala.. yg org panggil baju angkasawan tu.. Pastu, mana aku pergi, mesti aku akan tinggalkan manik2 tu kat kerusi.. Muahahaha.. Macam kat library tadi... Habis kerusi yg kusyennya berwarna merah tu penuh dengan manik2 tu.. wakakaka.. berkilat2 kerusi tu.. huhu.. AKu buat tak nampak jer.. shhhh.. jgn bgtau pakcik library tu yer.. :-h

Pastu, masa dalam Computer Lab pun macam tu jugak! bersepah2 manik tu atas kerusi biru tu.. huhu.. Shhhh.. Ingat! Jangan bgtau pakcik yg jaga makmal tu! :-P



P/S: Macam tu la agaknya hati aku bersepah2 lepas kena "blend" ngn Zali!

Kening..

Ayul: Syiqa, kau ni eyh... (tunjuk kening dia...)

Syiqa: hahaha.. macam mne ko perasan? Ramai org yg aku tanya, diorg kata tak perasan. terror la kau! perasan aku cukur kening!

Ayul: Haha. aku perasan la!

P/S: Ada jugak org yg prihatin kat aku yer! :-*


Kepalaku... =(

Balik dari kelas tadi, I bukak baju kurung manik2 tu.. ye la.. gatal siut! pastu, terlelap atas tikar getah tu.. Lupa plak nak pakai baju balik! =P

Pastu, bangun dalam kol 5 mcm tu.. ingatkan nak basuh baju. last2 tidur balik. tak larat nak bangun pun. Sempat pakai baju je.. kain pun tak tukar. dah tu, sedap plak landing atas katil Fiqa.. Nasib kau la klau manik2 aku tu berlabuh atas lady bird kau, Fiqa! Then, kol 6 I paksa diri bangun sbb tak semayang lagi.. Rasa macam nak pitam jerk time tuh.. Lepas semayang, sambung tido balik. Time berbuka pun still berat lagi kepala ni.. adus.. ni ape nak jadi ni? nak kata tension ngn final exam, exam lambat lagi.. huhu..

P/S: Mungkin aku terlampau fikirkan pasal jawapan kau! Tapi, aku dah agak apa jawapan kau!

Makan + Minum = Loya...

Lepas makan berbuka tadi, rasa macam nak muntah la plak.. Isk! Dari semalam lagi rasa loya2 lepas makan! Apa sudah jadi? Dah la asyik sakit perut jer.. Pastu asyik loya-loya... Tambah satu lagi penyakit baru hari ni.. Sakit kepala.. =(

P/S: Latihan Pra-Pregnancy kot! wakakakaka!!!




SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang