H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Fiqa: Nnt kita, kau tak payah syiqa! kita semua kena score utk dpt tajaan utk degree and tak payah bayar ptptn.

Syiqa: apsal aku tak payah score plak?

Fiqa: Sebab kau tak amek PTPTN..

Chichi: Wey. aku suka "H"...

Fiqa: Bagus jugak klau kita suka seseorg and disbbkan kita suka org tu, kita blaja betul2. org tu bwk kebaikan utk kita; harus tau. tapi kalau kita suka seseorg and memudaratkan, tu dikira haram

Fatin: haah.

Syiqa: Ewah2. habis tu aku ni?

Fiqa: kau tu dah tahap haram dah. Sampai tak tentu arah hidup kau!

Syiqa: ye la ye la... ( keluar bilik )

P/S: Thanks sebab sudi izinkan aku lepaskan rindu pada kau...

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Entah kenapa semalam aku tak boleh nak tidur

Puas jugak guling2.

Kalau terlelap sekejap, kejap lagi terjaga balik

kepala rasa berat... mata sakit

Dada rasa sesak... Hati rasa pedih, perit!

P/S: It is too hard!

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

I don't know what is wrong with me last night.

I cried like a person without iman.

It is so sudden

I felt empty

I felt lonely

My mom called me

I just can't control myself

My dad sent me a msg

I cried like hell

P/S: Kenapa dia ditunjukkan pada aku sedangkan dia bukan utk aku?

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Iwan: kau sihat?
Syiqa: tak sihat.
Iwan: pergi la jumpa doktor kat sana
Syiqa: mne boleh. doktor tu takde ubatnya.
Iwan: Abes tu, mne nak cari ubat?
Syiqa: (Diam)
Aku sakit. Sakit rindukan kau. Bila kau nak faham?
Aku perlukan semangat dari kau. Mama, Ayah, adik, lecturer, dan kawan2 semua dah tiupkan semangat utk aku. tapi kau? Aku tak mampu berhenti menangis bila aku ingtkan kau!

P/S: Aku sedang mencuba mengutip cebisan hati dan maruah aku.

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Petang semalam keluar pegi Masjid Tanah. Nak beli a few things. Sampai Masjid Tanah around pukul 6.30 gitu. Ingtkan nak shopping dulu baru makan. Tapi bila masuk kedai runcit tu je, terus tak jadi shopping sebab barang2 dia SANGAT MAHAL! Kepala otak dia!

Then, pegi makan kat kfc. Kawan Ellyana datang join kitorg. Naz tu handsome! hahahaha.. Ade la amek a few pictures. tapi tak leh upload skrg. Broadband slow. huhuhu.. Abu, cute kan gambar2 yg aku mms kat kau tu?? hehehehe...

Lepas makan2 kat KFC tu, pegi Family Store plak. Shopping2. Time tgh shopping2 tu, HP I tercicir. Oh No! Menggelabah jugak la carik. tapi, mujur ade rezeki I lagi. I jumpa hp tu. kat bawah rak plastik sampah yg kaler hitam tu. Syukur =)

Lepas shopping, call pak cik teksi. Pak cik teksi tu ayat pakcik guard supaya bagi teksi naik kampus since barang2 kitorg banyak. Nasib baik pak cik guard tu lembut hati. Syukur. Teksi dapat naik. Tak payah angkat barang berat2 naik tun merah ni.

Lepas mandi2 ngn kemas barang2, kitorg bukak movie. Chi-chi on9. Mira ngn Ell tengok Final Destination 2. I plak baca novel.

Then, Chi-chi dapat phone call dari sorg BITCH ni. I swear to God, I hate to hear that voice! I hate to hear her statement. I hate her! I menggigil and tetiba rasa sejuk.

She broke her promise! If you read this, do remember your promise. I won't forget that you told me "I tak hadap la Zali tu!"

P/S: I'm trying to forget him; but at the same time I don't want to hate him.

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

I'm tired missing you...
Because I can't stop missing you!

I'm tired dreaming of you...
Because I can't wake up when I dream of you!

I'm tired to erase your smile from my mind...
Because it can't fade!

I'm tired to forget your voice...
Because I can't stop crying when I "heard" your voice!

I'm tired avoiding myself from you...
Because I can't slowdown my heartbeat when I'm looking at you!

I'm tired to stop my imagination...
Because I can't stop imagine that we're kissing in a dark room and you touch me with your love!

You might don't know; I am outside the door that Saturday night.
I was waiting for you!

P/S: I will let our memories burden my mind; hurt myself ... make me cry...
Thanks for making my life miserable...

* Yes. I am crazy of you. You and your friends can say anything that you guys like. At least I am not tell lies like HER!*


SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..


"Saya bercakap, awak bercakap. Awak berdiri depan je la. Biar saya duduk belakang. kalau awak nak sgt bercakap, biar saya diam. baik. saya diam sampai kelas habis. Saya tulis aje. Saya tak cakap"


Silence.


P/S: Ruginya bila Mr Jismi dah diam mcm tu. Dia mmg betul2 tak bercakap; sampai la Adlin tnye soalan kat dia.

*bkn salah aku*

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

"sape ade capener?
(sharpener)"
"kah kah kah"

I've met her. Frankly, I can't remember her name. Jehan, eyh? ;)
Jehan, seriously. I've pray to Allah to give me a chance to see you again.
Finally Allah let me to find you.
Mea, thanks 4 inviting me to your bbq's party.
It's fun to see you and meet your friends =)
Can you ask ur BF to play "Kekasih yg tak dianggap" by using his guitar? ;)
P/S: Amirul, I'm waiting to see you.
Where are you, my friend?
The scar make me think of you =)

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Korg kata korg kawan aku.

Tapi bila aku ajak teman pergi BBQ,
sorg pun tak de nak temankan aku.

Yg tak balik KL tu aku faham la tapi yg balik tu?
ade yg aku tak dpt contact langsung.
Fine. Yes. I'm touching.
P/S: Not to be love in return make me feel bad







SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

"Pening la kerjasama ngn diorg."

"Haaa.. taupun. sebab tu la syiqa quit. Now u know how i felt. Sbb tu syiqa diam je..."

P/S: Don't believe people so much.








SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Memula, ade org tnye I "awk ade bf?" I pun jawab la "ada. npe?" pastu, dia tnye lagi "bila nk kawen?" I gelak sorg2. Tapi tangan gatal taip huruf2 yg tertera kat skrin laptop ni.. "erm. insyaallah thn depan"

wakakakka..

tu baru satu. ade lagi. Ni sorg lagi...

"bf syiqa smart". I senyum simpul.

"Thanks."

"bila nak kawen ni?"

"ntah la. lepas abes study kot."

P/S: Bila mase plak aku ade bf? Klau I ni dikira kekasih yang tak dianggap je la..

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Semalam ade test FAR. Test start kol 8. tapi Mr. Jismi pun dtg lambat... huhu..

Test agak memenatkan otak jugak la. Aku tak faham pun sbnrnya mcm mne nak buat Income Statement, Balance Sheet, Depreciation tu semua.. macam ape jerk aku jawab semalam. Nak final dah.. tapi aku tak tau ape yg aku blaja.. Adoi! Npe la aku leyh terjerumus dalam dunia kira-kira ni..

Tadi Sadiq ngn Nasiha cakap kat aku, amek la masscom. Siha ckp english aku fluent.. ade kaitan ke english ngn masscom? ntah la.. aku pun tak tau..

yg aku tau, aku tak suka cara kerja dak2 masscom tu.. Diorg kene kejar dateline la... keje kat tmpat panas2 la... adus.. tak rela aku! Jadi akauntan keje kat dalam aircond je.. huhuhuhu...

P/S: Mr Jismi nampak sempoi dan handsome la semalam! "Geram" aku!


SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Hari ni mmg bermula dengan perkara-perkara yang menjengkelkan...

I bangun around 7.35 mcm tu.. Then, guling2 dalam 10 minit. Pastu, bangun, gosok baju. Siap2 nak pegi kelas. Then, elok2 I nak pakai perfume (bila pakai perfume tu tandanya dah nak blah dah) ade orang bagi salam and masuk bilik kitorg. I ingtkan geng2 I. I buat bodo jela.. Then, ade lak suara yg panggil nme I. I pusing blakang I nampak la sorg senior ni.. "boleh tak nak print?" I punya darah dah menyirap dah time tu. Tapi cover la kan..

Syiqa: "Tak boleh la kak. Saya ada presentation pagi ni."
Senior: Akak pun. Takpe la. Akak print sendiri
Syiqa: Kenapa semalam tak dtg?
Senior: Kitorg pun baru siap pagi ni.
Syiqa: Software printer ade dalam laptop saya. Tapi saya nak pakai laptop tu.
Senior: Guna laptop orang lain boleh?
Syiqa: Tak boleh. Sebab kene guna software tu.
Senior: Tak. Presentation syiqa tu. guna la orang punya laptop.

What daa?? Sakit hati tau tak! Dah tu, bila tnye brape page, ckp "x tau la.." walhal, bila aku balik tadi, aku check ink level yg dia dah guna, 1/4 daripada ink catridge aku tau tak!

Dah tu, masa presentation tadi music dalam slide sume tak kluar. Punya la geram! Penat aku buat! Dah la music tak kluar, tulisan plak ntah ape2 yg kluar! Jadi buruk dan merepek tau tak!

P/S: Rindu menjelma tika masa dan detik yang tidak sesuai...


SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Hati dan perasaan sesuatu yang subjektif..

Petang semalam aku rasa berat hati sangat nak balik Lendu... Aku sendiri tak faham kenapa. Nak kata home sick, aku dah ok dah.. Erm.. Hati rasa tak tenang. Dada berdebar-debar.. Tangan ngn kaki rasa sejuk. Perut rasa macam ade yang geletek. Geli tak, sakit pun tak. Duduk salah, berdiri salah.

Untuk hilangkan perasaan yang tak menentu macam tu, aku packing barang untuk balik Lendu. Time tengah packing barang tu, aku dengar bunyi ringtone ngn handphone yg vibrate. Bila aku pandang handphone, tengok lampu kat handphone tu berkelip-kelip. SAH! handphone aku! Aku capai handphone tu. Darah aku berderau bila nampak gambar si pemanggil. "Kenapa dia telefon aku?"

P/S: Kurang gelisah lepas dengar suara dia...


SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Aku rasa berat hati la nak balik Lendu... =((


SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Semalam, 10 Oktober birthday ayah.. Kitorg pergi rumah terbuka kawan ayah kat Putrajaya. Then, pergi KLCC. Nak bayar bil ngn cari crocs. Tapi tak jumpa crocs yg cantik2. huhuhu.. Lepas g KLCC tu pegi makan-makan kat Cozy Corner.

Happy Birthday, ayah! We love you!

No table = no rumah kitorg! hahahahaha~

Ayah with his birthday card =)

A kiss...

With mama =)

With adik yg perasan cute! hohoho... =P

And, semua ni la yg I makan semalam! Huhuhuhu.. Abes diet aku! =P

shark fin soup! nyummy!!!!!

spaghetti bolognaise

chocolate milk shake

P/S: Empty heart..

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Cuba selami maksud petikan lirik lagu "hey ladies" ni...


"Bila wanita sudah beraksi dunia hancur"

Betul tak? Betul! Nak tengok? Aku baru buka langkah sikit. dah berapa hati yang sakit? dah berapa hati yang kecewa? dah berapa hati yang hancur?

Satu lagi, madam Ain pernah cakap dalam kelas:

"sekali hati luka, boleh ubat lagi. kali kedua? Boleh jugak. Kali ketiga dan seterusnya? Jangan harap!"
Dah berapa kali hati aku terluka? Ada kau peduli? kau lagi hiris hati aku.. kau lagi simbah hati aku yang luka tu dengan kata-kata dan perbuatan kau.

P/S: Bila masa aku kutuk kau? Aku lagi pertahankan kau sampai orang kata aku bodoh! kau faham tak?!!


SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..


I felt guilty..

I am sorry...

I don't meant it..

The idea just come across my mind...

I'm not planned those things..

I am really sorry...

P/S:You are not following my blog anymore. It hurts, right? I've told you! But you don't admit it. Because you are ego. Nevermind. We deserve this!

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..




Aku sekarang ni macam dah fobia nak dengar lagu.. Semua lagu yang aku dengar, mesti aku rasa ade kena mengena ngn aku.. Aku jadi sedih... Aku rasa sebak.. Aku rasa nak menjerit!..




Aku teringin untuk tidur lena macam dulu...




Aku teringin untuk rasa gembira bila dengar apa-apa lagu...




Tapi sekarang semua tu dah takde...




Dada aku rasa berat...




Mata aku pedih...




Hati aku gelisah...




Fikiran aku tak tenteram...




Kalau betul la menjerit tu boleh hilangkan tekanan, kenapa aku rasa makin tertekan?




Aku rasa seolah2 ada sesuatu yang menghempap dada aku..




Dada aku rasa sesak...




Aku tak boleh bernafas...




P/S: Bila aku mula jumpa ketenangan yang aku cari, kau musnahkan ketenangan tu dengan perbuatan kau... Kau hantui hidup aku dengan bayangan senyuman kau!... Kau pekakkan telinga aku dengan perkataan "kan aku dah minta maaf?"...


SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

I don't know why.. Lately ni I macam dah mula bencikan seseorang.. Sepatutnya dari dulu lagi I patut bencikan dia.. tapi, I sabarkan hati.. jangan bencikan seseorang.. Sebab dunia ni ade hukum karma.. hari ni kita benci orang, esok lusa orang laks bencikan kita... So, terkikis la perasaan benci tu... Lagipun, I sematkan dalam hati, buat apa nak bencikan dia.. bukan dia yang bersalah pun... Tak perlu nak bencikan orang sesuka hati! That time, lagu "AKU PATUT MEMBENCI DIA by TERE" pun jd my favourite song.. But now, perasaan tu dah mula bercambah balik untuk orang yang sama.. I rasa dia berpura-pura... Tapi, I akan cuba untuk kikis semula perasaan ni...

Btw, masalah yang I sendiri create dah mula menampakkan 'hasil'.. Rahsia tu dah mula terbongkar.. lalalala... Kalau bukan 'sasaran' I cakap dia jumpa 'eviden' kat blog I ni, maunya I tuduh "Z" yg bocorkan rahsia ni.. Walhal baru semalam "Z" janji ngn I dia takmo bocorkan rahsia I ni.. baru semalam dia janji akan simpan rahsia ni... Tapi, dah Allah nak tunjukkan yg ape yg I buat ni salah, Allah buka pintu hati sasaran I tu untuk view blog I.. last2, dia jumpa jugak gambar 'jejaka' hot tu.. lalalalala~Ingt ye kawan-kawan... matlamat tidak menghalalkan cara.. Walau apa pun yg kita niatkan, niat tu tak boleh dijadikan alasan untuk aniaya orang.. Taaaappppiiii... Walaupun I buat jahat, I rasa puas hati la plak sbb dapat bongkarkan perangai sebenar sasaran tu.. huhuhu...

I know you hate me, but please forgive me... I can explain this matter to you... Seriously... but, don't blame me.. I done this because I love him!
Syiqa: Dah la.. kau ni kalau sehari tak sakitkan hati aku, tak boleh ke? Bye!

Z : Ok la. Bye. Jaga diri baik-baik! Jangan buat bukan-bukan pulak!


*I have a suggestion, what if you take care of me? ;-)*



P/S: I know you are following my blog.. If I were you, I won't do that because it will hurt my heart!

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

I would like to dedicate this article to someone special... He is so special in my eyes. But, I'm nothing in his eyes.. I hope after he read this article, he will realize something...

Jika kamu memancing ikan...
Setelah ikan itu terlekat di mata kail, hendaklah kamu mengambil ikan itu...
Janganlah sesekali kamu LEPASKAN is semula ke dalam air begitu saja...
Kerana ia akan SAKIT oleh kerana bisa ketajaman mata kailmu dan mungkin ia akan MENDERITA selagi ia masih hidup...

Begitulah juga setelah kamu memberi banyak PENGHARAPAN kepada seseorang...
Setelah ia mula MENYAYANGIMU, hendaklah kamu MENJAGA hatinya...
Janganlah sesekali kamu meninggalkannya begitu saja...
Kerana dia akan TERLUKA oleh kenangan bersamamu dan mungkin TIDAK dapat MELUPAKAN segalanya selagi dia mengingatimu...

Jika kamu telah memiliki sepinggan nasi, yang kamu pasti ia sangat baik untuk dirimu...
Mengenyangkan... Berkhasiat...
Mengapa kamu berlengah cuba mencari makanan yang lain...
Terlalu ingin mengejar kelazatan...
Kelak, nasi itu akan basi dan kamu tidak boleh memakannya...
Kamu akan MENYESAL!

Begitu juga jika kamu telah bertemu dengan seorang insan...
Yang pasti membawa KEBAIKAN kepada dirimu..
MENYAYANGIMU...
MENGASIHIMU...
Mengapa kamu berlengah, cuba MEMBANDINGKANNYA dengan orang lain...
Terlalu mengejar KESEMPURNAAN,
kelak kamu akan KEHILANGANNYA apabila dia menjadi milik orang lain!

*petikan article ni dipetik daripada majalah MIDI.. Edisi bila, I tak tau.. sbb I pinjam je keratan article ni kat Chichi...*

P/S: Kalau kau lepaskan 'ikan' yang kau pancing tu, cepat2 la tangkap semula 'ikan' tu sementara ia masih menggelupur di permukaan air.. Sebab, seandainya ia dah kembali ke dasar air, sukar untuk kau cari semula ikan tu sekiranya satu hari nanti kau menyesal melepaskan ikan tu!


SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Shiro: Kau kena cari permata yang tertimbus di sebalik timbunan kaca. Untuk dapatkan permata tu, kau kena korek kaca tu.. So, kau mmg akan terluka!

Syiqa: Ha.. ni macam perli aku je?

Fiqa: Kau tu asyik amek kaca je walaupun permata ada kat sebelah kaca tu.. Dah tau dah mana kaca, amek jugak yg kaca tu!

P/S: Aku minta maaf. Aku baru tau yg kawan aku hantar gambar kat kau masa kita on the phone semalam... Terima Kasih sbb tak bocorkan rahsia aku.. Aku tau kau lebih sayangkan sahabat kau! =)

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

I quote post from Ainaa punye blog...

"If kte boleh buat, awk pun boleh buat.
Semua org boleh buat.


"
Jgn mcm ni. Bwk berzikir byk-byk. That will help to stop you from crying. Mmg
sedih, tapi caya la ckp kte, ni cuma sementara je. Kuatkan diri awk. Masa akan
berlalu. Jgn contact dia if tu boleh buat awk teringat. "


I'm glad that I told you this.
Kte tak tipu, just bertahan la sekejap.
Then, lps tu, awk akan rase lebih tenang.
Because you'll realize that eventually is
much more better than actually.
Sebenarnya, dia tak sygkan awk, dia tak
pandang awk, dia tak kisah psl awk, so awk kena lepaskan dia. Tu yg sebenarnya.
Tapi akhirnya, awk akan sedar yg dia tak sygkan awk, yg awk kena lepaskan
dia sbb akan ade org lain yg lebih sygkan awk. Tu yg akhirnya.

See, eventually is better than actually kan?"


*Ainaa.. You're right! I will try my best to heal myself...*

P/S: Aku masih marah kalau ada orang yang mempersendakan kau, mentertawakan kau dan membandingkan kau dengan orang lain! Aku tak tau kenapa. Tapi, percayalah. Aku tak mengharap pada kau lagi! Aku juga tidaklah sejahat yang kau dan Abu sangkakan!

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Dear Ainaa.. I know I'm one of your 'girls' tu..

"Dedicated to my two girls, tak payah nak mention nama kan, because
you know who you are.



He doesn't love you.
He doesn't appreciate you.
He
doesn't care about you.
He doesn't see you the way you see him.
He has
someone else.
He does a lot of bad things behind your back.
He breaks
your heart into a million pieces."
Thanks Ainaa.. I know you'll be there =)

This is my promise...

I will try to forget him

I will try not to contact him

I will try to throw away our memories

I will never let my tears fall again

I will never hoping for him again

I will never let his shadow follow my steps

I will take good care of my heart

I will never let any guy to hurt my heart again


P/S: I'm Sorry.
I know you're right, mama =)

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Abu: Kenapa kau jahat sgt ar Fatin?
Bold
Syiqa: erm. aku jahat? apsal plak? tu bukan aku yg buat!

Abu: abes tu, spe yg buat?

Syiqa: Roomate aku yg buat!

*Roomate aku kasik lubang2 tu bertmbh bnyk je.. Aku yg tulis "Pembunuh yang dikehendaki". Ye la.. Dah mmg dia pembunuh pun.. Dia dah bunuh hati aku, kan? Salah ke aku tulis gtu? At least, aku rosakkan gmbr dia je.. bukannya rosakkan jiwa dia pun.. *

P/S: You're forgiven =)

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

He asked me, "Please don't do something ridiculous. Just ignore the past. Can we be friends?"

OMG! How come he said that? I'm paused. I don't have any idea. I felt my heart stop beating.

"Ape perasaan kau bila dapat sms aku?"

"Aku tergamam"

"Meluat? Menyampah? Gembira?"

"Tak meluat, tak menyampah, tapi ada la sikit gembira. Suspen jugak!"

"Habis tu, kenapa kau tak boleh terima aku lagi?"

"Tak la.. kalau aku couple pun, selalunya tak tahan lama. Bukannya lama pun couple ngn diorg tu.. Kita kawan biasa je la. Boleh tak?"

I can accept your answer. But, I can't force my tears to stop. I've tried not to cry, but I'm failed! I'm such an idiot!

Frankly, for time being I can't forgive you...

I hope I will forget what had happened. I'll try to forget this as soon as possible... I'm not angry, but I'm just upset... I know I'll forgive you...

Perhaps, one day I will forget what you have done, forgive you and be your friend; as you wish for...


*He said he will find me in Masyar... *
P/S: If I can't forgive you today, but if I die tomorrow, can you find me in Masyar? That will happen if Allah allows you..

"Allah temukan kita dengan orang yang salah supaya kita boleh belajar untuk mencari orang yang lebih baik sebagai teman hidup kita..."

Rest in peace, my memory!

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Hari ni lepas Quiz AIS, ade simulation utk account laks.. lepas simulation, kitorg balik la bilik.. Makan2, lepak2...


pastu, I ngn Nani plan takmo pegi simulation yg sesi ptg tu awal2.. konon2 nak pegi kol 3 lebeyh la sedangkan Mr jismi suruh gather kol 2.30 ptg.. Skali tu, lepas makn2, perut ni pulak bleh meragam... Puas la merayau satu blog Tun Merah tu.. Ingtkan Wing 1 je yg takde air.. skali tu, dengan Wing 2 skali takde air! OMG!!

Terpaksa la tahan je "benda" tu.. huhu.. ingtkan lepas tidur bleh la kurang ckit sakitnya.. rupanya makin teruk! aduh! bangun tido je terus tnye nisa "dah ade air?" jawapannya, aduh! sungguh mengguris jiwaku! Tapi, apakan daya.. dah nasib perantau.. terpaksa la siap2 awal utk pegi simulation and berkejar pegi tandas library..

Namun, malang juga yang menimpa... Jamban kat library tu pulak tak boleh guna! OMG! naya ni! Tapi, nak wat cmne, kan? terpaksa la I ngn Nani berkejar pegi tandas kat bngunan akademik tu.. wakakaka... Nani punya muka yg dok tahan berak tu sgt kelakar ok! Nasib baik jamban kat blok akademik tu ok.. selesa betul qada' hajat kat situ.. muahahaha... huhu.. dah tu, masa perjalanan nak pegi library, ade la plak insiden lori simen kat Klinik kesihatan tu.. lagi tak bleh tahan.. hihihi...

P/S: Thanks Ainaa! You make me realize sumthing! I love you! I know you'll always be my side =)


SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Actually, I tulis kat memo pad I macam ni "Positive (about him)"... Yg sebenarnya, I nak buat note supaya tak lupa ape yg I nak update kat my blog.. Then, bila I tengok balik memo pad tu, My friend ada tambah sumthing...

"He loves you but he is so stupid that he can't confess it to you"


P/S: Selepas dengar balik recording conversation ngn dia, aku jadi menyesal.. Aku keliru.. Aku kecewa... Menyesal sebab salah faham dengan apa yang dia cuba sampaikan.. Keliru dengan kata-kata dia.. nada suara dia.. dan kecewa sebab aku terlalu bodoh sehingga terlepas peluang yang selama ni aku nantikan! Maaf sebab merakam perbualan kita tanpa minta izin dari kau!

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..


Luahkanlah perasaanmu sebelum terlambat agar kelak kau tak perlu
mengukir kata cintamu pada nisan si dia...

p/s: Aku jadi tak keruan bila tak mendengar suara dia mengucapkan "Selamat Malam!"

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

I've been waiting for him for so long...
I hope the answer will be positive =)
But, when he gave me his answer, I can't really understand...
I misunderstood his answer...
I'm confused!
P/S: Aku rindu untuk dengar suara dia! =(

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang