H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

I quote post from Ainaa punye blog...

"If kte boleh buat, awk pun boleh buat.
Semua org boleh buat.


"
Jgn mcm ni. Bwk berzikir byk-byk. That will help to stop you from crying. Mmg
sedih, tapi caya la ckp kte, ni cuma sementara je. Kuatkan diri awk. Masa akan
berlalu. Jgn contact dia if tu boleh buat awk teringat. "


I'm glad that I told you this.
Kte tak tipu, just bertahan la sekejap.
Then, lps tu, awk akan rase lebih tenang.
Because you'll realize that eventually is
much more better than actually.
Sebenarnya, dia tak sygkan awk, dia tak
pandang awk, dia tak kisah psl awk, so awk kena lepaskan dia. Tu yg sebenarnya.
Tapi akhirnya, awk akan sedar yg dia tak sygkan awk, yg awk kena lepaskan
dia sbb akan ade org lain yg lebih sygkan awk. Tu yg akhirnya.

See, eventually is better than actually kan?"


*Ainaa.. You're right! I will try my best to heal myself...*

P/S: Aku masih marah kalau ada orang yang mempersendakan kau, mentertawakan kau dan membandingkan kau dengan orang lain! Aku tak tau kenapa. Tapi, percayalah. Aku tak mengharap pada kau lagi! Aku juga tidaklah sejahat yang kau dan Abu sangkakan!

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang