H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Petang semalam keluar pegi Masjid Tanah. Nak beli a few things. Sampai Masjid Tanah around pukul 6.30 gitu. Ingtkan nak shopping dulu baru makan. Tapi bila masuk kedai runcit tu je, terus tak jadi shopping sebab barang2 dia SANGAT MAHAL! Kepala otak dia!

Then, pegi makan kat kfc. Kawan Ellyana datang join kitorg. Naz tu handsome! hahahaha.. Ade la amek a few pictures. tapi tak leh upload skrg. Broadband slow. huhuhu.. Abu, cute kan gambar2 yg aku mms kat kau tu?? hehehehe...

Lepas makan2 kat KFC tu, pegi Family Store plak. Shopping2. Time tgh shopping2 tu, HP I tercicir. Oh No! Menggelabah jugak la carik. tapi, mujur ade rezeki I lagi. I jumpa hp tu. kat bawah rak plastik sampah yg kaler hitam tu. Syukur =)

Lepas shopping, call pak cik teksi. Pak cik teksi tu ayat pakcik guard supaya bagi teksi naik kampus since barang2 kitorg banyak. Nasib baik pak cik guard tu lembut hati. Syukur. Teksi dapat naik. Tak payah angkat barang berat2 naik tun merah ni.

Lepas mandi2 ngn kemas barang2, kitorg bukak movie. Chi-chi on9. Mira ngn Ell tengok Final Destination 2. I plak baca novel.

Then, Chi-chi dapat phone call dari sorg BITCH ni. I swear to God, I hate to hear that voice! I hate to hear her statement. I hate her! I menggigil and tetiba rasa sejuk.

She broke her promise! If you read this, do remember your promise. I won't forget that you told me "I tak hadap la Zali tu!"

P/S: I'm trying to forget him; but at the same time I don't want to hate him.

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

1 Love notes:

wah, byk gile aktiviti u syg..
hehehehe...:-)
juicy gossip..xD

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang