H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Fiqa: Nnt kita, kau tak payah syiqa! kita semua kena score utk dpt tajaan utk degree and tak payah bayar ptptn.

Syiqa: apsal aku tak payah score plak?

Fiqa: Sebab kau tak amek PTPTN..

Chichi: Wey. aku suka "H"...

Fiqa: Bagus jugak klau kita suka seseorg and disbbkan kita suka org tu, kita blaja betul2. org tu bwk kebaikan utk kita; harus tau. tapi kalau kita suka seseorg and memudaratkan, tu dikira haram

Fatin: haah.

Syiqa: Ewah2. habis tu aku ni?

Fiqa: kau tu dah tahap haram dah. Sampai tak tentu arah hidup kau!

Syiqa: ye la ye la... ( keluar bilik )

P/S: Thanks sebab sudi izinkan aku lepaskan rindu pada kau...

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

4 Love notes:

Sayang, i think you should check on this book -

- Act Like a Lady, Think like a Man by Steve Harvey
- Chicken Soup

mane taw buku2 motivasi nie bole merawat luka tue ke..

chicken soup yg mne?

=(

chicken soup yg mne?

=(

part haram yg xthn uhh!^^

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang