H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

I don't know why.. Lately ni I macam dah mula bencikan seseorang.. Sepatutnya dari dulu lagi I patut bencikan dia.. tapi, I sabarkan hati.. jangan bencikan seseorang.. Sebab dunia ni ade hukum karma.. hari ni kita benci orang, esok lusa orang laks bencikan kita... So, terkikis la perasaan benci tu... Lagipun, I sematkan dalam hati, buat apa nak bencikan dia.. bukan dia yang bersalah pun... Tak perlu nak bencikan orang sesuka hati! That time, lagu "AKU PATUT MEMBENCI DIA by TERE" pun jd my favourite song.. But now, perasaan tu dah mula bercambah balik untuk orang yang sama.. I rasa dia berpura-pura... Tapi, I akan cuba untuk kikis semula perasaan ni...

Btw, masalah yang I sendiri create dah mula menampakkan 'hasil'.. Rahsia tu dah mula terbongkar.. lalalala... Kalau bukan 'sasaran' I cakap dia jumpa 'eviden' kat blog I ni, maunya I tuduh "Z" yg bocorkan rahsia ni.. Walhal baru semalam "Z" janji ngn I dia takmo bocorkan rahsia I ni.. baru semalam dia janji akan simpan rahsia ni... Tapi, dah Allah nak tunjukkan yg ape yg I buat ni salah, Allah buka pintu hati sasaran I tu untuk view blog I.. last2, dia jumpa jugak gambar 'jejaka' hot tu.. lalalalala~Ingt ye kawan-kawan... matlamat tidak menghalalkan cara.. Walau apa pun yg kita niatkan, niat tu tak boleh dijadikan alasan untuk aniaya orang.. Taaaappppiiii... Walaupun I buat jahat, I rasa puas hati la plak sbb dapat bongkarkan perangai sebenar sasaran tu.. huhuhu...

I know you hate me, but please forgive me... I can explain this matter to you... Seriously... but, don't blame me.. I done this because I love him!
Syiqa: Dah la.. kau ni kalau sehari tak sakitkan hati aku, tak boleh ke? Bye!

Z : Ok la. Bye. Jaga diri baik-baik! Jangan buat bukan-bukan pulak!


*I have a suggestion, what if you take care of me? ;-)*



P/S: I know you are following my blog.. If I were you, I won't do that because it will hurt my heart!

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang