H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Actually, I tulis kat memo pad I macam ni "Positive (about him)"... Yg sebenarnya, I nak buat note supaya tak lupa ape yg I nak update kat my blog.. Then, bila I tengok balik memo pad tu, My friend ada tambah sumthing...

"He loves you but he is so stupid that he can't confess it to you"


P/S: Selepas dengar balik recording conversation ngn dia, aku jadi menyesal.. Aku keliru.. Aku kecewa... Menyesal sebab salah faham dengan apa yang dia cuba sampaikan.. Keliru dengan kata-kata dia.. nada suara dia.. dan kecewa sebab aku terlalu bodoh sehingga terlepas peluang yang selama ni aku nantikan! Maaf sebab merakam perbualan kita tanpa minta izin dari kau!

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang