H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Hari ni mmg bermula dengan perkara-perkara yang menjengkelkan...

I bangun around 7.35 mcm tu.. Then, guling2 dalam 10 minit. Pastu, bangun, gosok baju. Siap2 nak pegi kelas. Then, elok2 I nak pakai perfume (bila pakai perfume tu tandanya dah nak blah dah) ade orang bagi salam and masuk bilik kitorg. I ingtkan geng2 I. I buat bodo jela.. Then, ade lak suara yg panggil nme I. I pusing blakang I nampak la sorg senior ni.. "boleh tak nak print?" I punya darah dah menyirap dah time tu. Tapi cover la kan..

Syiqa: "Tak boleh la kak. Saya ada presentation pagi ni."
Senior: Akak pun. Takpe la. Akak print sendiri
Syiqa: Kenapa semalam tak dtg?
Senior: Kitorg pun baru siap pagi ni.
Syiqa: Software printer ade dalam laptop saya. Tapi saya nak pakai laptop tu.
Senior: Guna laptop orang lain boleh?
Syiqa: Tak boleh. Sebab kene guna software tu.
Senior: Tak. Presentation syiqa tu. guna la orang punya laptop.

What daa?? Sakit hati tau tak! Dah tu, bila tnye brape page, ckp "x tau la.." walhal, bila aku balik tadi, aku check ink level yg dia dah guna, 1/4 daripada ink catridge aku tau tak!

Dah tu, masa presentation tadi music dalam slide sume tak kluar. Punya la geram! Penat aku buat! Dah la music tak kluar, tulisan plak ntah ape2 yg kluar! Jadi buruk dan merepek tau tak!

P/S: Rindu menjelma tika masa dan detik yang tidak sesuai...


SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

1 Love notes:

babe!
teringat my presentation for bi..kite gune slideshow but ltk gambar jek..
malu gile ok,
kte merapu kt depan sorg2..
tulis kt whiteboard tulisan cm ayam la..
bi cam budak2 nye level..
hahaha..
ngn sweating gile2 nye..
nervous gile..
hahaha..
so i phm la u geram cm ne..xD

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang