H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Hati dan perasaan sesuatu yang subjektif..

Petang semalam aku rasa berat hati sangat nak balik Lendu... Aku sendiri tak faham kenapa. Nak kata home sick, aku dah ok dah.. Erm.. Hati rasa tak tenang. Dada berdebar-debar.. Tangan ngn kaki rasa sejuk. Perut rasa macam ade yang geletek. Geli tak, sakit pun tak. Duduk salah, berdiri salah.

Untuk hilangkan perasaan yang tak menentu macam tu, aku packing barang untuk balik Lendu. Time tengah packing barang tu, aku dengar bunyi ringtone ngn handphone yg vibrate. Bila aku pandang handphone, tengok lampu kat handphone tu berkelip-kelip. SAH! handphone aku! Aku capai handphone tu. Darah aku berderau bila nampak gambar si pemanggil. "Kenapa dia telefon aku?"

P/S: Kurang gelisah lepas dengar suara dia...


SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang