H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Semalam ade test FAR. Test start kol 8. tapi Mr. Jismi pun dtg lambat... huhu..

Test agak memenatkan otak jugak la. Aku tak faham pun sbnrnya mcm mne nak buat Income Statement, Balance Sheet, Depreciation tu semua.. macam ape jerk aku jawab semalam. Nak final dah.. tapi aku tak tau ape yg aku blaja.. Adoi! Npe la aku leyh terjerumus dalam dunia kira-kira ni..

Tadi Sadiq ngn Nasiha cakap kat aku, amek la masscom. Siha ckp english aku fluent.. ade kaitan ke english ngn masscom? ntah la.. aku pun tak tau..

yg aku tau, aku tak suka cara kerja dak2 masscom tu.. Diorg kene kejar dateline la... keje kat tmpat panas2 la... adus.. tak rela aku! Jadi akauntan keje kat dalam aircond je.. huhuhuhu...

P/S: Mr Jismi nampak sempoi dan handsome la semalam! "Geram" aku!


SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

2 Love notes:

hahaha..
tu la, dari dulu u keep on counting money , collecting money..
so terjebak ar..
hahahaha..xD
cika2,
choose the course that u like, if u like accountancy nih..
then all out!
go for it..
wat revision blik,
it's not too late..
korg final 28oct..
so u still got time huny..
hehehe..
go account!!! xD

hahahahaha

actually i x minat pun akaun2 ni

ntah cane leyh terjebak pown i tak tau

=(

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang