H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

I love you, darling! :-*

Haha. title sangat cute!

Lebih kurang pukul 11.30 I ngn Ainaa amek Abu ngn Iwan kat hostel. Then, Saufi ade kirim kad undangan kahwin dia. Berderau darah I mase bukak kad tu. Sebabnya, sebelum bukak kad tu, I ingatkan tu kad kahwin "dia". tngk2 Saufi punya. lega!

balik je dari hang out tadi, I felt sooo happy.. Rasa macam butterfly terbang dalam perut ni tau.

Abu, Thanks belanja tngk movie td. nanti belanja aku burger ngn dinner plate plak eyh? ;) haha. ko masyukkkk kan? Ape salahnya kitorg nk jd pisau cukur kejap! =P

ahaaa.. sebelum terlupa, Abu, jgn lupa carikkan Ainaa kerja yer ;) Ainaa tak sabar nak kerja tuh. ;)

P/S: I saw him... I want to see his smile again. But that is only a nightmare!

yer AZ.. dah cute dah tu. hahaha.

*candid*
Iwan, please don't mad at me, ok?

Iwan and I @ Jusco Au2..

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

6 Love notes:

hensem sgt ke si dia yg sampai rindu2an tuh???

erk. handsome sgt tu tidak la

tp cukup la skdr buat rindu2an

hahahaha

cika..bile tau hangout sme2??lame dah tak jumep cika..bile nak bwk akak jln2 ngn keta cika??haha~`

boleh tk bgtau ainaa yg jgn private blog dia. i suka bce blog dia ;) i tktau cmne nk cntct dia, so i guess u cn help me to tell her. thnx babe

ouh. she did told me that she might stop update her blog.

she have her own reason. so, for mean while, let she do what she want.

maybe when she is ready, she will unblock her blog :)

oh. btw, i'll try to ask her to unblock her blog. :)

oh then thnx ;) really appreciate ur effort!

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang