H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

PS: Kau kat ne tu? tgh closing ke?

AZ: Aku kat umah aku la.

PS: Ouh.

AZ: Ko kat ne lak?

PS: kat umah la.

AZ: dah cuti ke?

PS: Aku dah 2 minggu cuti weyh.

AZ: Kau keje (KFC) Carefour eyh?

PS: Mane ade! Bila masa aku keje KFC Carefour?

AZ: Tak ya tipu la.

PS: Sumpah! Siapa yg bgtau kau?

AZ: Ade la mulut manusia.

PS: usop eyh?

AZ: Sape Usop? Aku dengar gitu2 jer.

PS: Yang relief tu.

AZ: Oh. Bukan dia. nape tak keje sini? Sini kan ade keje?

PS: Erm. Sbnrnya cousin aku pun ade offer aku keje kat N*** L**** Antara***** kat Au2. tapi aku tak mo sbb penat sgt ulang alik amek order customer. hahaha

AZ: Ko masak2 la.

PS: Aku masak? nanti tak sempat smpai kat customer dah abes dah mknan. hahaha...

AZ: Kau buat lawak eyh?

PS: hahaha

P/S: New Moon is coming!



SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang