H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

In Executive Room; Immigration Wangsa Maju branch

I hope this book will help to motivate and heal myself =)

Semalam, 11 November 2009

Awal2 lagi dah kena kejut.

lepas mandi2, siap2...

I pegi amek my aunty ngn my cousin pnye wife and Dina..

bawak diorg pegi Imigresen Wangsa Maju.

Buat passport! hahaha.. utk ape ye passport tu? RAHSIA! =D

sistem down la plak! DAMN!

but, nasib baik sekejap jer. Immigration Officer yang attend ktorg tu menarik perhatian I. Encik Fairuz, anda smart; Encik Firdaus, anda handsome!

nasib ayah ada. So, tak payah la tunggu sehari suntuk untuk buat passport tu. Buat org2 yg kenal, you all tau je la sbb ape tak yah tunggu lama. ermmm..

Lepas siap buat passport, kitorg pergi makan lunch plak. Kat kampung baru.

then, pegi KLCC! Yeahaaaaa... shopping time!

Nak tau ape yg kitorg shopping? opsss.. bkn kitorg. Mama actually! hahahaha.. I beli buku jerk. pastu bayar bil phone I jer.. huhu.. tgk la photo kat bawah nun...

Lepas shopping2 kat KLCC, kitorg pegi laks Wangsa Walk Mall kat Wangsa Maju..

belikan Nurdina Batrisha kasut baru. Bukan main lasak lagi dia. Jenuh nak kejar! Kurus aku! hahahaha. Tak sabar nak tunggu GSC ngn bowling centre bukak. hahaha..

P/S: KFC ke AVON? hurmmm....

Mama with Tengku Anita. Area Manager for Estee Lauder..

Pusing roda... =)

Make up set from Estee Lauder.
You guess the price! haha..


Perfume from Estee Lauder

Perfume for Men..



I love you darling! :-*

Senyum la, "Twinkle"!

Bila Dina dah kepenatan, dia reda je ape orang buat kat dia..
Tengok la muka pasrah dia tu..

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang