H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"



Tadi I keluar ngn my auntie, ngn my sis, Eena. Lepas pegi klinik, kitorg pegi carefour plak. Last skali pegi makan kat kedai Biru, Au4.

Lepas hantar my auntie, I nak balik rumah.. Masa lalu depan rumah Hasmira, I nampak ade kereta yg bertentangan. Lampu kereta tu, mak aiii.. tinggi betul! I geram la tengok lampu tinggi2 gitu. Nak bagi aku buta ke? Dah la lampu emergency kelip2. So, disebabkan perasaan geram yang meluap, I bagi la lampu kat kereta tu.

I tunggu la kereta tu selisih ngn I since satu kereta je yang muat kat jalan tu, bahana kereta yg org parking kiri kanan jalan. (tapi tak la sesempit jalan kat flat2 area taman melati tu...) Sekali tu, I nampak bahagian tepi kereta tu ade line colour kuning, atas kereta tu ade lampu siren.. ceis! Kereta peronda polis rupanya!

muahahahaha.. Eena cakap polis 2 orang tu ushar jer I.. agaga.. Sorry la abang... tak tau lak abg tu abang polis.. ;;)

P/S: Semalam pergi Gombak. Lalu kawasan perumahan "dia".. Rindu berdetik lagi!


SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang