H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Malam tadi I chat ngn sorg mahasiswi dari UNITEN... takmo dedahkan nama. nanti dia pulak kena saman.. hehehe.. yg penting, cikgu Anwar yg "memberi kehidupan" kat I tu kenal dia... =)

I bgtau dia pasal perkembangan terkini cinta 3 segi tuh.

I terkedu baca advice dia..

but hey girl, aper yg u buat nie lagi la buat u ingt dia..
btw, u x terpkir ker yang zali ntah2 tngh gelak2 bca korg bergaduh sbb dia..
klw dia ank raja ker kaya ker..berbaloi la..
nie setakat sorry to say, kerja kfc with education yang x seberapa..
it's not worth it!
please syiqa stop it..
u still muda
darah muda
tue yang nk cr gaduh nie
think twice in wuteva decision u wanna make
please syiqa..u have ur friends who really love u..
like aaina..
ingt balik post2 dia..
advice dia..
dont u down because of this stupid things..
again he is not worth it to have ur love!

erm... betul jugak tu. Btw Sis, I tak kisah la ape akan jadi.. yang penting, I tau that girl rasa sakit hati. I nak dia pun rasa macam mana I rasa. Walaupun dia pun sakit hati jugak, dia punya kesakitan tu tak sama macam I rasa. Tak sama!

My levelmate yg terkenal ngn bibir seksi macam angelina jolie tu plak cakap:

Perempuan tu tak nak lepaskan Zali tu sebab dia tau tak ade orang lain yang nakkan dia selain Zali... Dia tau, kalau dia lepaskan Zali, dia dah tak ada Boyfriend lagi dah... lagi satu, dia berani letak gambar nash kat profile myspace dia sebab dia tau yang Zali takkan bukak myspace dia. Ye la. Zali mne tau bukak semua ni, kan?
amboi.. bibir seksi kau tu pedas jugak yer! aku ingat aku sorg je yg memegang takhta "si mulut cabul"... nak rampas takhta aku ke?

P/S: Rasa kelakar pulak bila dua orang pelajar universiti bergaduh sebab seorang staff KFC... (-,-)'

I love both of you, girls!

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang