H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"


Citernya camni. baru2 ni, ade la sorg mamat kat tagged add I. I approve je la. Bila dia hantar msg, I reply je la macam biasa. Skali tu, dia mintak nombor telefon I. I bg je la numb youth club tu. Numb tu x perlu ada pun sbnrnya sbb I dah ade satu line maxis which is mama yg bayar every month kat maxis centre ngn satu numb celcom;UOX. Tapi, atas alasan tertentu suatu ketika dulu (xde la lama sgt. around sept-okt je) I terpaksa beli numb youth club tu sbb takut mama ngn ayah trace numb yg I kerap call. (I'm an evil , right?)


Tapi, tak lama lepas tu, ada la perkara yg berlaku sampai I tak boleh dah call numb yg I call tiap2 malam sebelum tu. So, numb youth club tu juz terbiar gtu je la. I syg jugak ngn numb tu. sbbnya, tarikh luput dia lambat. haha. thn 2013 @ 2017 klau x silap. Jadi, numb tu still active smpai hari ni. Ok. sambung cerita. lepas mamat tu dpt numb I, dia pun asyik call ngn sms. skali tu dia ajak jumpa. My God! Ni la yg aku nak elakkan. *sape suruh carik pasal*

Tadi mamat tu call lagi. sebenarnya dari pagi lagi dia dah call. tp I buat bangang je. Sambung tido lagi best :P pastu, tgh hari dia call lagi. tp time tu I tgh drive. lagi la I buat bangang. Then, petang tu dia call lagi. Gosh! Last2, I suruh Eena yg jawab. I sebenarnya nak suruh dia cakap I tgh drive ke, tido ke, mandi ke, toilet ke.. *jwpn yg klise* Tapi, minah tu gatal menyamar jadi I. Lantak kau la!

Eena: Kenapa awak nak sgt jumpa saya?
Lelaki itu: Sebab awak kawan saya yg first kat tagged. sy mmg dah niat kawan pertama saya kat tagged, sy akn belanja dia mkn
Eena: Tapi saya makan banyak tau.
Lelaki itu: Tak pe.
Eena: nanti2 la saya fikirkan
Lelaki itu: Ala. nanti saya nak balik Sabah dah

P/S: Beraninya awak berniat macam tu.
Buatnya kawan pertama awak ni perogol, maunya hilang teruna awak nanti tau!

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang