H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"


Semalam tengok AVATAR. My God! Lepas keluar panggung tu rasanya macam nak pegi lari kat kaunter tiket and beli tiket lagi. Duh. Apakan daya. (-.-)


Sebelum movie start:

Mama: Kak Long. Panggung berapa?
Syiqa: 12. (confident giler; sambil keluarkan tiket)
Eena: Mama, adik nak pergi tandas kejap.
Mama: Ok. Mama tunggu kat panggung.

*Bila sampai depan panggung 12*

"Nape tak ramai org? Avatar ni bukan ke box office? Bukan ke tadi dah nak habis tiket?" <--monolog dalaman dari dalam diri syiqa.

Mama: Eh. tak start lagi? (masa tu dah 5.20)
Syiqa: Alhamdulillah. tak start lagi. cari tempat duduk. (dalam hati --> "Eyh. tadi ade wing kerusi panggung. ni nape center je? Dah tu, nape lengang gila?"

Tak lama lepas tu, Eena sampai. Kitorg pun masuk la dalam panggung and cari tempat duduk. Skali tu, I pandang tiket balik.

Syiqa: Eyh. Ni panggung berapa? panggung 12, kan?
Eena: Haah. Npe?
Syiqa: SALAH PANGGUNG!! PANGGUNG 2 la! bukan 12!!
Mama: Agtaghfirullah!

*Masuk panggung 2 je (dah tentu2 la panggung 2 lebih besar dan lebih padat penontonnya) AVATAR dah start. Masa kitorg masuk tu Colonel Miles Quaritch tengah bagi kata-kata semangat kat anak2 buah dia utk masuk planet Pandora. Lepas tu Jake Sully tgk AVATAR dia. huhuhu.. sedih tak dapat tgk dari awal lagi. Pape pun, Parker (Giovanni Robishi) tu muka dia sebiji macam cikgu Anwar. Perangai degil tu pun sama jugak. lalalalala~

P/S: Abang Ejam suruh aku pakai baju anak mak cik Timah yg ada tulis "Aku buntu tanpa dia di sisi"

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

2 Love notes:

avatar best jgak la cerita dia~~

haha. mmg best pown.

I like the movie.

abg hill x mo blanje syiqa tgk yg 3D pnye ke? =D

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang