H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Whoaaa.. malam ni ade org tu tido dengan senyuman lebar! Huhu

Almaklum la.. dia dapat laptop baru, dapat MP3 baru, Nine Phyne Ballerz reply cmmnt dia. huhu...

Tahniah la. Jangan sombong2 ngn aku sudah la yer ;)

Penat kaki aku weyh jalan2 lowyat tu cari laptop utk minah tu. duh -.-'

P/S: Even if I said I don't love you anymore, that means I'm lying.

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

5 Love notes:

whos your lover....???ha...

whoaaaa...

mne ade

dah lenyap dari mimpi dan hidup ini

muahahaha

hmm budak tuh nak hentak gue ngan laptop baru kan?

hampeh tul!

hahaha! Toksah lah letak pasla nine tu. adeh kau ni. segan jek aku. laki orang tu weh! haha ! :D Oh yeahh. terima kasih lah ye sudi penatkan kaki kau. haha :D aku hargai sgt. btw, aku tunggu turn aku untuk dptkan broadband pulaa. ahaha
gedik kan? nak lebih2.
eh, broadband pon lembab je. bek aku guna je wireless umah ni. lahu mcam kuda jantan larii. haha :D

JA: Ye ke? dia nak hentak anda ngn laptop baru dia? anda rembat laptop tu, campak je dalam selat inggeris tu

muahahaha

Syareena: kau ni gila demand doh! aku sekeh ko karang! suka hati aku la nk masukkan pasal spe kat blog aku. aku ulang, kat BLOG AKU! ko bukan nk bg aku ganjaran kat aku,kan? hampeh! dush!

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang