H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"


Ade 2 perkara berlaku hari ni.


Pertama, ada orang tu, bila kitorg datang je terus turun ke bawah. Kalau kau xnak mingle around ngn kitorg, baik kau cari alasan yg lebih baik. Ini nak pegi tandas? haha.. Ingat kitorg bodoh ke? Oh. Lupa. Kacang lupakan kulit mmg macam tu la sikapnya! Bila tak ada rasa berterima kasih, itu lah jadinya. Seorang cakap besar, seorang tukang laga. wahaha. complete! Ade aje yang tak kena! Nak bergaduh je. Apa yang tak puas hati sangat? Yang kakak bila jumpa je mesti larikan diri. wah! kau hebat ke nak larikan diri dari kami? yang adiknya pulak bila jumpa je, asyik cakap besar. Kalau kau hebat, kenapa kau kena tipu? Isk. Lain kali, jangan cakap besar!

Oh. lupa. ade pendatang dari Vietnam yang duduk sebelah katil Pak Mok tu. I pity him. Sbb, dia datg sini nak cari kerja. tapi ade brain infection plak. doktor suspect dia dpt infection dalam flight. nak balik ke Vietnam semula, berisiko. duh. macam2 penyakit ada. Dia nampak macam dalam awal 30-an kot. x pun lewat 20-an. Harap2 dia cepat sembuh. =)

Yang berita gembiranya pulak, Malaysia menang pingat emas untuk bola sepak di sukan sea kat Vietnam. Alhamdulillah. walaupun menang tipis, walaupun sekadar nasib, sekurang2nya dapat jugak tebus maruah Malaysia yang dah lama diperkotak-katikkan.

P/S: Selamat menyambut Maal Hijrah 1431.

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

2 Love notes:

syg, lawa and ayu pkai tdung like that
muahx! love and hugs..heeee

muahaha.

tu mse kelas terakhir CTU la.

huhu

capture gmbr tu mse kat bilik I kat lendu tu la sha :)

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang