H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Oh. Kami mmg suka berhibur. Kami pergi karaoke kat Superstar Karaoke kat Wangsa Walk tadi. Best ouh melalak cam org tak penah melalak. muahaha. Btw, ade la sorg cik adik ni. tak jadi pegi. frust ok. rasa cam nak ketuk je kepala dia. dush!

Tapi, yang bestnya.. masa makan Hot N Roll hasil buatan tangan Bangla tu, I terserempak seseorang.

Syiqa: Eyh. Tu macam cikgu Anwar!
Eena & hasmira : Haah la. dia la!
Eena: Pegi la tegur dia! Kau nak jumpa dia, kan?

Dia naik escalator. Tapi rezeki I la kan.. sebabnya I nampak dia tengah tarik buku dari rak "Health" kat Popular. huhu.

Syiqa: beli buku stop smoking ke?
C.Anwar: Eyh. tak la. kejap eyh. saya nak bayar.
Syiqa: ok. Silakan. (pergi merayap dalam kedai tu cari mamat yg Eena ske Usha)

A few minutes later..

C.Anwar: bye!
Syiqa: Eyh. cikgu takde kelas ke?
C.Anwar: Ade. Malam nanti
Syiqa: tadi saya call, tak jawab eyh? ;)
C.Anwar: mana ada. tak de pun.
Syiqa: Ade la. pukul 3 lebih tadi/
C.Anwar: Ouh. Awk ke? Saya tgh work out kat gym tadi.
Hasmira: Kat Celebrity fitness?
C.Anwar: tak la. jauh. bkn kat sini.
Syiqa: beli ape?
C.Anwar: beli buku.
Syiqa: Sejak bila baca buku?
C.Anwar: saya mmg baca buku la. haha. ok la. byebye. saya nak balik baca buku!

With Zue. I like this photo :)

Oh. Kami mmg begini. Nakal sikit!

Us. Kami enjoy tadi!

Mari comolot! hahaha.

Tolong doakan supaya lelaki tua tak masuk meminang kami yer :D

Dewi Dewi?

Let's sing a song :D


P/S: Kan bagus kalau M.S macam cikgu Anwar tu. Sure mama ngn ayah tak marah =(

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang