H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Pagi semalam, dalam pukul 3.00 pagi, baru I dapat acces student portal utk tengok result. Huhu..

Seperti biasa la. Eena yg akan jadi mangsa. Kalau masa nak tengok keputusan kemasukan IPTA dulu, dia yang kena jadi mangsa untuk tolong tgkkan result I, skrg ni pun dia jadi mangsa lagi. lalalala.

I cakap kat Eena, kalau I x dpt 3.5 and above, bunuh je la I ni. Pastu, masa eena tengok result tu;

Eena: mana nak tengok ni?
Syiqa: kat situ la
Eena: Yang mana? Purata Nilai Gred ke?
Syiqa: Haah.
Eena: Alhamdulillah! *chup* (kau cium pipi aku, ye! Dush. Bayar denda!)

P/S: Adakah ini hikmah yang ALLAH kurniakan selepas kepedihan yang aku alami?


SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

5 Love notes:

congrats syg, although i tak tau bape pointer u dpt..hehehe..
but i bet it was damn good..
congrats..
Allah closes one door, and He opens another..:-)

cium tuh ada mcm2 maksud. apakah maksud pointr cium anda?

hahaha. adik mesti la gembira utk kakaknya kalau kakaknya dapat result yg ok.

dan, kakak mestila gembira kalau adik dpt result yg baik. *si adik nak amek result PMR 28 Disember nih*

tasha. i think u r rite. ainaa pun btol gak. sbb sblm ni dia dah bgtau kita pasal tu.

Allah Closes one door, HE opens another :)

cuma dulu kita tak nak terima hakikat tu

tp skrg sedang mencuba terima hakikat tu

hey, congrats ya. keep it up ; )

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang