H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"


Tengah hari tadi balik Kampung Kelemak kat Alor Gajah. Hantar 2 beg baju, satu beg perfume, satu container kecil stok makanan, 2 kotak kecil aksesori, satu set speaker laptop...

lepas tu, I amek buku2 and file2 yang I tinggalkan kat kampung tu. Huhu. I amek study plan jgak sbb nak register subject. Huhu. Macam tak ramai je yg dah register subject utk group I. I tgk group DIA 2E ke 2F, dah ramai dah yg register; lebih kurang separuh dari max student. duh.

Banyak jugak barang nak bawak balik kampus. Oh ye. I dapat bilik and kolej yg sama mcm semester lepas. Alhamdulillah =)

27 Disember ni kawan2 yg baru nak masuk part 1 akan register. Next week turn kitorg plak. Sedihnya.. Tahun ni tahun pertama celebrate birthday tanpa keluarga di sisi. Nina, aku bakal merasai perasaaan ko =(

4 January semester baru akan START, 3 January cuti semester akan END.

Lepas balik kelemak, kitorg makan2 kat Alor Gajah. Makan cucur udang. then, pegi Kampung Tanjung Rimau Luar plak. tgk keadaan rumah kampung sebelah mama pulak. (Kelemak tu kampung sebelah ayah).. Mama plan nak buat rumah baru atas tanah rumah lama tu since rumah lama tu dah diwarisi sejak zaman moyang kitorg lagi. Whoaaa.. Lama betul! So, faham2 la dengan keuzuran rumah tu...Pastu, kitorg g Kampung Gadek, melawat Mak Cik Dara. Last skali pegi rumah Mak Cik Siti. Then, sampai KL je nenek Busu, Atok Busu, mak cik Yam, and pak cik makmur sekeluarga datang rumah. Mama punya la excited. Huhu. Ye la. Saudara yang lama dah tak jumpa. Actually baru2 ni kan kitorg pegi Singapore. Kan duduk rumah nenek Busu? Masa raya hari tu baru jumpa balik saudara2 sebelah arwah atuk sebelah mama =) Oh ya. Anak Mak Cik Yam handsome la ;) Awak, awak mmg peramah ye? Saya seronok ada dua pupu yang peramah and happy go lucky macam awk ;D


P/S: Will you remember the date?

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

3 Love notes:

2 beg baju, satu beg perfume, satu container kecil stok makanan, 2 kotak kecil aksesori, satu set speaker laptop...

byknya brg yang oi.

len macam je kata ank mak yam hensem? teheehe~

ainaa; tu baru sikit yang. belum lagi campur dgn brg2 yg mmg dah kena tinggal kat kelemak tu. 1 baldi brg2 soap ngn detergent, satu baldi hanger, satu iron board, satu kotak electrical appliances+alat tulis+brg2 hiasan ats meja, satu kotak kertas2 A4+dictionary,dan satu tilam nipis..

sebelum masuk next week, ada lagi brg nk bawak dari KL

gtu la gamaknya kalau dah jadi Fatin Nur'asyiqah. kalau boleh, satu rumah kita nak angkat bawak balik kampus. huhu

Hazim; dah itu hakikatnya. aku rse cam nak ngorat dia je. huhuhu..

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang