H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

hehe. Tadi ada PPKP. Actually my faculty pnye PPKP next week. Tapi disebabkan minggu depan I ada hal (nak pegi holiday sbnrnya), I join this week pnye PPKP. Memula ingtkan nak join group DBS 2D (Dip. In Business Study). Sebab tu group Raja. Tapi tak jadi sebab Raja tak pergi PPKP. Duh. Dalam dok tengah pening2 pikir nak join group mana, Allah turunkan petunjuk utk I. hehe. Masa tengah dengar bebelan di pagi2 buta tu, I ternampak Arab tengah betulkan tie dia. Terus I tergerak hati nak mintak numb Arab kat Mira. Then, I text la Arab. Dia setuju I join group dia. Ye la. I kalau boleh nak join group yg I kenal sorg dua dalam kelas tu sbb senang nak sign attendance nnt. hehe.

So, lepas ceramah, I pergi kat group DMC 2G and sign untuk attendance ceramah tu. Masa nak sign tu, I perhatikan dak2 kelas Arab ni mcm sporting je. Peramah pun ade jgak. Mse tu I buat biasa je. Juz wait n see. But then, masa masuk kelas utk LDK (kelas B201), baru karekter mereka muncul. hehehe. Diorg sgt happening, fun and peramah. Tak rasa kekok langsung duduk dalam group tu. Rasa macam dah lama je kenal diorg. lalala. I ingt nama diorg cket. But, most of them are male students la. Sbb, Female students duduk jauh sgt dgn I. Tak sempat nak beramah mesra. Plus, yg male students tu peramah2. Yg peliknya, jejaka YANG HANDSOME SANGAT PERAMAH, YANG TAK BERAPA HANDSOME pulak kurang peramah ngn I. Hahaha. Lantak kau la. Yg penting, PPKP aku selesai. full stop.

Oh ye. Ade la beberapa insiden yg buatkan first impression about student masscomm yg hot2 tu hilang sama sekali. hehe.

Masscomm best ok. My perception had changed. =)

A million Thanks to...

  1. Harun yg kelakar, tak sombong and buatkan I rasa tak kekok dalam kelas.
  2. Farhah yg peramah and tak bosan jawab soalan2 I.
  3. Adrien yg prihatin.. Dia tanya I dah ada group ke belum. =D
  4. Arab yg friendly. Thanks sudi reply all my messages.
  5. Roz yg muka macam Saddiq. Pastu, happening =).
  6. Ridhwan yg bg chance I join persatuan Bahasa Melayu.
  7. Aina yg pendiam, tapi tak sombong.
  8. Wyda yg cool and rajin record video.
  9. Khairul yg banyak idea, tapi tak tolak idea org lain.
  10. Hariz yg peramah and tak abaikan I masa sign attendance even I ni menumpang je dlm kelas dia.
From left: Harun, Yana, Ridhwan and Wyda
*yg pakai tudung hitam tu I tak ingt nama*


Wyda and Syiqa

Guys, sorry tau kalau I ada menyinggung perasaan u all. Bila dok taip post ni rasa macam tak sedap hati pulak. Isk. Sorry sgt2. I tak sengaja kalau I ada kecikkan hati u all =(

Oh hold on. Sebelum I submit post ni, I nk ckp yg Smira jumpa Zali kat KFC giant. Mama plak tak nampak Zali lagi. Btw, mama ada interview miss Ana pasal Zali. Betul tekaan I selama ni. ;)

P/S: Aku dah hidup semula. =)

video
Adrien yg baju putih and khusyuk bg explaination tuh..

Video Credited to: Wyda

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Erk. Uhuk. Hari khamis ari tu pegi pasar malam. Excited nmpk Mr. Saiyidi. Lalala. Nabila beria sgt syok kat lecturer yg sorg tu. I pn berjangkit sama. hehe. Masa beliau beli makanan, I tunggu Nani beli bakso. Skali tu, masa Nani ajak blah, Mr. Sayidi pusing. I biarkan je dia pusing. than, masa I ingtkan dia dah jauh, I pusing la nak ikut Nani. Skali tu I rasa macam I terlanggar org. My God. Ada lagi Mr Saiyidi nih? Yih?


Syiqa: Sorry sir!
Mr. S: It's ok. (senyum2)
Nani: Syiqa. Kau langgar ke?
Syiqa: Aku tak sengaja ok!

P/S: Miss Raihan skrg suka "urut2" student la. heee =D

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..


Niat

Artist: Elyana

Tahukah engkau apa yang kurasa
Ketika hatiku merindui
Tika diriku jatuh cinta
Tika diriku bersendiri

Sudikah engkau turut merasa
Gelora hatiku yang mendalam
Cinta suci yang mencengkam
Terasa sukar kutempuhi

Memang niatku mengharap
Belai cintamu untukku
Moga engkau sayang padaku

Apalagi andai bercinta
Sudah pasti ku bahagia
Kerana mu memang kusayangi

Ingin hatiku rasa disayangi
Ingin menyayangi insan sepertimu

P/S: Takkan ku ulangi kesilapan lalu...
Akan kubiarkan perasaan ini tersimpan kejap dalam hatiku...
Biarlah impian itu terpateri utuh dalam sanubariku.
Jika diizinkan Allah, aku ingin cerita ini masih kekal rahsia seiring dengan cita2 ku yg masih belum ku gapai =)

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

hehehe. Ok. cerita sama dulu yer.


Last week, hari rabu, masa baru nk keluar kelas FAR150 (Bilik B203) I dengar ada org cakap "Ha.. tu dia!" lepas tu diorg gelak reramai. then, rabu baru2 ni, pun sama jugak. tp diorg just pandang I reramai and ketawa.

Shit. What is going on?

Bila balik bilik, I tanya ngn Kak Tyra; since diorg tu classmate kak Tyra.. Ye la. curious jugak kan. Rupa-rupanya muka I ni ade iras2 ngn salah sorg classmate kak Tyra. Duh. Itu je ke? aiyoo.

Oh. Fiqa bgtau I yg diorg ade jumpa junior yg muka iras2 I jugak. aiyoyo.. banyak sungguh kembar I ni eyh? lalalala =D

pasal SIFE pulak. I join kelab Usahawan SIFE UiTM Melaka. hehe. I sangat berminat ngn dunia2 usahawan ni. So, I join je la. Then, I tulis nama untuk join semua event SIFE utk sem ni. hehe. Salah satu event tu adalah main catur bistari. hehe. Diorg tak tau ke I ni jaguh kampung main catur Bistari tu? ;;) Masa Annual Grand Meeting utk SIFE tu, I nampak sorg mamat handsome. Khairul nama dia. hehe. Actually, ada 2 Khairul. Dua-dua handsome. Tapi yg paling handsome Khairul Anwar B. Mohd ALi. :-"

P/S: Kembar Zali pun banyak kat sini. =(

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Tahniah kepada Kenangans' yg berusaha untuk cheer and menang tempat pertama. U girls did it very well =)

Oh. Btw, Induction yg mulanya rasa macam azab je, akhirnya jadi sesuatu yg agak fun. Memula rasa cam nyesal je vote a few MT's tu. tp lama2 rasa diorg tu macam ok pulak. hehehe. Kali ni MT ramai yg dari Fakulti Perakaunan. Account is great =)

Ahaaa. Ni cerita hot. Ada siswi yg kacak kat Tun Merah ni. lalalalala. Handsome siot. kalau aku tak tau dia tu perempuan, maunya jatuh cinta aku. hehehe..

p/s: Bukan caraku


SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

17 Januari - Masa tgk diorg practise cheer, I ternmpk satu notis ni

"Anda Berminat?"

arghhhhhhhhhhhhh...

terlepas nk hantar borang permohonan untuk jadi wakil majlis perwakilan pelajar =(

takde rezeki, mungkin? xpe la. tahun depan cuba lagi

Nampaknya, I kena kekalkan pointer last sem @ 'upgrade' kan pointer tu utk apply thn depan. pftttt... =.='

P/S: Ketua Kebersihan level pun satu kebanggaan kan? =D

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Petikan lirik lagu "rindu terhenti- tomok"

Ku pinggirkan lara
Yang berpaut di jiwa
Ku teruskan hidup tanpa dia
Padam nyala patah tumbuh
Hilang kan berganti
Cinta tiba cinta pergi
Yang azali ku nanti

Ku lupakan mu jua disini
Rinduku terhenti
Sejak kau pergi menjauhi
Rinduku terhenti

*Aku akan cuba kawal diri supaya sejarah tak berulang. Aku tak nak terluka lagi.*

P/S: Kehadapan Nenekanda, cucu nenekanda ni jatuh cinta lagi. Sebab tu nenekanda rasa tak sedap hati bila terfikirkan tentang cucu nenekanda yg sorg ni

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Kawan I: Aku ni lagi sedih dari cerita kat blog kau.

Syiqa: Npe?

Kawan I: Aku tak kacau dia pun! Tapi dia.....

P/S: Aku tau kenapa dia buat macam tu.
Aku juga perempuan!

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Don't force me to do what ever you like to do...

Cheerleading is not my way to have fun!

Please don't make me hate you...

Get it?


SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Hari Rabu ade 2 kelas je. CTU 151 ngn FAR150. CTU start kol 10.30 pagi. Tapi, ari rabu tu (13 Jan) I sampai kelas lambat. Ops. Correction. Kitorg sampai kelas lambat. I, Nani, Mak, Ell, ngn Shiro. Ni kelas first Ell ngn Shiro dalam kelas DIA2A.

Sampai kelas je ustazah dah sampai. My God! Kantoi sudah. dah la ni kelas pertama dengan Ustazah tu. hehe. Tapi, bila kitorg masuk, Ustazah plak keluar. So, dalam proses mengeringkan peluh tu, I ternampak kelibat Hazim. Bila toleh, tu diaaaa... I pun excited la sbb xyah cari dia lepas class utk ambil past year FAR150. So. I pun bukak tingkap and..

"HOI!!!"

Mak aii. Hazim and classmate dia tetibe berhenti and pandang kat tingkap. Classmate dia macam tercengang-cengang sbb terkejut. Classmate I plak semua pusing belakang and gelakkan I. Aduh. Malu aku. Panas pipi gebu aku ni tau? Nyesal.. nyesal.. Sara cakap Hazim tuh sikit lagi nak terbalik and terbang. pasni nak tegur orang elok2 la. takmo jerit2 lagi. takut plak kawan2 kesayangan hamba terbang tak pasal2 kan? kalau nak buat surprise pun I akan cakap bisik-bisik... wakakaka...

Pastu, masa kelas FAR150, mama call. Then, I jawab la phone tu. Lagipun masa tu Pn. Noryati tengah ajar Ell ngn Shiro privately. Tp, masa tengah cakap phone ngn mama tu, Sadiq cakap "Syiqa, amekkan pemadam aku kat bawah". I rasa pelik jugak. Bila masa nye pemadam Sadiq jatuh? Tp I ni lurus bendul jugak. Ikut je cakap dia. I pun tunduk and capai la pemadam putih yg ada kat kaki meja belakang I. I angkat kepala and letak phone at the same time tau. Pastu I letak pemadam putih tu atas meja. Skali tu Sadiq cakap "Laaa. betul2 ada pemadam ke? Aku nak cover kau je tadi tu. Jawab phone tu tunduk la sikit. " muahahahaha. Terima kasih la Sadiq sbb cover line utk aku. hehehe :-*

P/S: Sedang dalam proses mengumpul maklumat =P


SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Hari tu masa kelas BEL260, Sara and classmate yg lain ada bagitau Miss Raihan yg I ada blog. Dah tu, Sara siap bagi nick name I lagi. duh =.=' *glamour aku sebentar weyh*

Then, selasa lepas, (12 Jan) Keluar lagi topik pasal blog. Duh. Sekali lagi nama "puteri sepi" bergema dalam kelas BEL260. huhu.

Miss Raihan cakap dia tak cari lagi my blog. Oh. Miss, saya doakan semoga miss sentiasa busy dan tidak terlintas langsung untuk mencari blog yg huduh dan tidak berseri ini. Blog ini tidaklah sepopular blog Aznil, tidaklah seglamour Azwan Ali, tidaklah seanggun Jejaka Anggun dan tidaklah semeriah FNSyareena..

Pastu, I jawab "I will make it private if u want to find my blog" whoaaa.. Hebat sangat ke kau Syiqa nak cakap kat lecturer kau gitu? Menyesal sungguh I jawab begitu masa tu =((

P/S: Kau delete ke nombor telefon aku?

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

5 Januari -----> Happy birthday to Amir Shafarizul.
*Kau antara kawan aku yg sempoi and tak kisah untuk jadi pendengar kpd masalah kawan2 ko.*

9 Januari ----> Happy Birthday to Hamizah and Hannah
*Korang la pendengar yg baik*

11 Januari ---->Happy 40th Birthday to Cikgu Rosle Mohamad =)
*Cikgu sumber inspirasi saya utk belajar Kemahiran Hidup dulu. heee =D*

13 Januari ----->Happy Birthday To Afif Amruddin.
*Kau la sumber inspirasi mase aku nak amek lesen kereta ari tuh. hehehe*

14 Januari ---->Happy Birthday to Kak Dina :-*
*Akak sumber inspirasi cika untuk terus mencari kawan baru*


SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..


Dah lama kan tak update blog? dah agak berhabuk jugak la blog ni. So, skrg ni nak kemas la blog nih. post ni post pertama utk hari ni; akan menceritakan my first impression kat semua subject and lecturers yg ajar kumpulan DIA 2A ni. Sejak masuk sem 2 ni, x berkesempatan lagi nak update blog pjg2. Last update 4 Januari hari tu. Masa balik cuti weekend, tak sempat update jugak sbb activity full. Ni yg malas mau balik KL.. =.=' OK. I TIPU! I suka balik KL. Sebabnya, I still tak dapat adapt sepenuhnya kehidupan kat sini masa hari minggu. huhu.. ye ke? bukan sbb balik KL dapat skodeng si dia yg dah "jauh berlari" ke? Ok ok.. dah selesai mukadimah. mari mula cerita.

Cerita kehidupan di kampus untuk dapatkan diploma ni ade 6 chapter. sekarang dah masuk chapter ke2. Pheww.. cepatnya! Rasanya macam baru lagi I nangis2 sebab rindukan family, rindukan bilik kesayangan, rindukan line internet yg sgt laju kat rumah, rindukan kereta.. Oh. tak lupa. Rindukan M.Sazali. hehe. Skrg ni dah masuk second chapter. So, masa mula bukak "introduction page" utk 2nd chapter ni, I ada terfikir beberapa perkara..

Subject FAR mmg sama ke setiap semester? Kelas pertama lagi dah start belajar. Phewww.. Tak sempat lagi nak cuci otak yang dah bersawang ni. Tup2 Pn. Noryati dah switch on suis kat otak nih. Mmg "terbatuk-batuk" la enjin otak ni kan? ada sedikit jammed masa input tu nak masuk kotak memori. wakaka. Last sem xde la jammed sgt even masa first day class En. Jismi yg handsome + menawan hatiku tu mula ajar ( serious. En. Jismi Md Salleh tu kacak. terpaksa spend masa dalam 10 minit utk daydreaming masa amek kuiz + test FAR 100 last sem tau. ) hehehe. Almaklumlah. sem lepas otak pakai enjin brand new utk process input account tu kan?

Oh. selesai cerita account. Sekarang cerita MGT153 plak. MGT ni code utk Introduction to Business. Miss Noorain ni muka + perangai dia ada iras2 anak kawan ayah. Huhu. Lupa la nama dia. Nama abg dia je ingt. Abang Joe. lecturer MGT ni ok la. xde la bosan sgt. tp, Miss Noorain ni baik sgt la. Dia tak jumpa lagi ngn perangai2 "hantu" dak2 kelas I. Muahahaha.

Next, QMT181. Waduh. Lecturer staticstics ni macam Cikgu Azizah Kasio la muka dia. Tapi lecturer ni active cket. Macam Cikgu Hasidah. Heee =D

Ok. ECO 162 plak. Lecturer ni macam mana nak describe eyh? erm. Pn May ajar ok la. tp I ni je yg degil. takmo blaja ECO betul2. Oh. baru tadi I faham ape yg Pn. May ajar kelmarin *dingdong*

CTU151? Oh. kelas ni yg paling menarik sekali. minggu lepas, masa I sampai kelas, Izzah cakap "Kelas Cancel. Baca depan tu". So, tak sempat nk berkenalan ngn ustazah lagi. Cuma sempat berkenalan ngn tulisan je.. hehehe ;;)

Ahaaa. My favourite subject. BEL260. Kalau sem lepas Miss Raihan berganding ngn Madam Ain utk ajar kitorg yg agak pemalu nih =P Tapi sem ni Miss Raihan yg conquer DIA 2A. Miss, FYI, I am very happy when I knew that u'll teach us again for this semester. And, I hope next semester DIA3A will get Madam Ain as our BEL311 lecturer. Gilir2 la kan?? ;) And, for this semester, Miss Raihan cakap ada 2 test utk speaking test. Satu berkumpulan, satu lagi individu. I hope I can manage to do it well since last semester I was so nervous and I am failed to do my very best. Oh. Btw, thanks for giving me a chance to get an A for BEL; even it was not an A+. I know both of u are strict enough to give an extra marks to student =)

P/S: Terasa sungguh ketiadaan anda di sini =(

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

I love you so much, mama & ayah! ;-*

Jgn gedik nk rampas kek aku!

Whoaaa... bnyknya lilin? =D

Hadiah dari penghuni TMH1202 =) thanks weyh


19th birthday... have you gone through the day?

If you ask me that question, I'll answer: Yes. I'm going through the day.

But, 4th January 2010 wasn't a wonderful day for me. Not Yet; since it's only 6.36 pm. I've another about 5 and half hours to go through. Not as previous birthday, 19th birthday is totally not a happy moment for me. A lot of negative thought was in my mind since Friday evening. I'll cry every time they talk about my birthday. Plus, I felt empty. Nothing special.

Hari Jumaat hari tu, masa kitorg holiday kat Port Dickson, Eena asyik usik I je.

Syareena: Mama, ada birthday girl jugak la. kesian birthday girl tu. tak de org nak celebrate dia.

God. Masa tu rasa touching sgt. Then, ayah cakap "ayah dah terfikir dah nak celebrate skali. tp bila fikir2 balik, birthday kak long lmbt lagi. tak elok sambut awal." I terus nangis and tak join birthday party anak uncle Mie tu. Then, ayah datang, bawak ais krim. Huhu. Ayah cakap "tak elok sambut birthday awal. Ni ais krim dgn coklat. Kak long nak coklat td kan?" Huhu. macam kanak2 kan?

Semalam, ayah ngn mama bawak I ngn Eena pegi makan kat Pizza Hut kat Tampin. Ayah belikan kek. huhu. sedap kek tu. tapi sedih gak la tak dapat makan pizza yg dip tu. hehe. nasib baik dah makan kat KL ari tuh. xde la kempunan sgt. gambar2 holiday ngn birthday celebration I upload nnt ye. Bila dah balik KL. kat sini macam payah je nak upload. =D

Oh. Terima kasih pada semua yang ingat my birthday and sudi membazirkan kredit diorang utk sms I and wish Happy Birthday. =)

3rd January:

1) mama, ayah, eena - "Happy birthday to u, happy birthday to u, happy birthday to kak long, happy birthday to u. Allah selamatkan kamu, Allah selamatkan kamu. Allah selamatkan kak long, Allah selamatkan kamu.

2)Fiqa&El - "Happy Birthday syiqa"


4th January

1) Hasmira - Happy birthday! (phone call)

2) Tasha - Happy Birthday, sayang. May Allah bless you, happy ever after with Zali and Junid, belajar elok2 and you notty tau! haha. luv u! (phone call)

3) Ainaa - Happy birthday to u, happy birthday to u, happy birthday to kak long, happy birthday to u. *clap clap clap* Happy birthday darl! May today and all you tomorrows be filled with life's most wonderful pleasures. :) Lotsa love, Ainaa. (sms, 12:01 am)

4) Syafika (TMH 1204) - Happy birthday, girl! (sms,12:02 am)

5) Ekin (TMH 1204) - Syiqa! epy bufday yg ke 19.. smuga pnjg umo n dimurahkan rezeki.. smuga yg setiap kamu lakukan akn beroleh kejayaan dunia n akhirat.. amin..

6) Ida (TMH 1204) - hapi b'day!

7) Najla - Aii syiqa. Happy 19th bday! May ur bday blessed wit joy n hppiness. Gud luck wit ur study n life. Hv a blast bday anyway. its ur day gal! ;) llots of love, najla. ( sms12:04 am)

8) Hamizah - my sms may not mean too much to you, but to me.. it means a lot..cos its my little way of showing u that i remember u.. happy bufday, smoga pnjg umo n dmrahkan rzeki.. keep in touch =) (sms, 12:06 am)

9) Mira (TMH 1204) - Happy bdae babe!! May ALLAH bless u n be happy alwes k klu nk awet muda mcm i... hahahaha. dh bsr dh ddye.. 19 thn.. :-D (sms, 12:06 am)

10) Hasmira - Sygg, hppy bday taw! Syg dikau freva oke. Mwahz :-* (sms, 12:07 am)

11) Fateen - Happy birthday cika. Semoge idop diberkati Allah n appy2 slalu k :) -kemba- (sms, 12:11 am)

12) syareena - hoi hoi! Happy Birthday to you, nenek tua! Haha. skrg suda terbukti ko TUA! haa. May ALL ur wishes come true! Err, except part zali lah. Haha! Blaja leklok! Jga diri! Once again, happy birthday. kot2 aku ada duit lbih, ak g bomohkan si **** tu spya trgila2 kn ko. Haha! (sms, 12;11 am)

13) Fatehah - Special 4 u.. Happy birthday cika! (sms, 12:23 am)

14) Mama - Happy birthday kak long! mama selalu doa kan kejayaan & kebahagiaan k.long. Amin. (sms, 8:19 am)

15) Fisa, Nabila, Sara, Elvira - Happy birthday syiqa!

16) Ayul and all classmates - Hari ni birthhday syiqa! Happy birthday! *satu kelas nyanyi lagu birthday*

17) Ainina - Syiqa!! Happy 19! Sygg awk. Muah muah. *nina (sms, 2:11pm)

18) Atiqah - sayang, Happy birthday! (phone call, 8.15 pm)

19) ????? - i'm waiting 4 u! *it's 9:40 pm. I have another 2 hours and 20 minutes*

20) Fatin - Syiqa, sini jap. Happy Birthday! (11:45 pm)

21)
Aina Farhana - sayang. Happy birthday!! aku org last, kan? Aku mmg nak jadi org last pun! (phone call from Egypt, 11:55 pm)

22) Penghuni2 singgahsana TMH 1202 - Happy Birthday syiqa!

Kepada yang lain, yg tak dinyatakan nama dalam list ni, terima kasih banyak. Terutamanya kawan2 dari facebook ngn tagged. Korg ramai sgt. heeee :D Ouh. tak lupa, kepada Encik Nazrul Izwan , Jejaka Anggun, Danny, & Hazim thanks a lot.

Appreciate Eena's and Ainaa's post so much!
Your dreams will comes true when you least expect it...
*will my dreams comes true?*

P/S: Rasa macam baru je I update pasal birthday yg ke-18...


SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Seutas jam tangan BONIA.
Hadiah daripada mama dan ayah.
Hadiah sempena keputusan semester pertama dan hadiah hari ulang tahun kelahiran yang ke-19


Pagi semalam, mama kejutkan I bangun. masa tu pukul 9.00 pagi.

Mama: Kak long tidur pukul berapa tadi ni? Pergi giant jum. (macam tau2 je I tidur lambat pagi semalam)
Syiqa: hurm? (saje takmo bgtau bngun pukul brape. takut kena marah. tapi mood mama pagi semalam baik pulak. duh)

*bangun2 je tengok mama ngan ayah dah tercegat sebelah tilam. * (I tidur ruang tamu semalam. Sejuk sikit. hehe...)

Semoga I dapat menjalani kehidupan tahun 2010 dengan lebih teratur...

Post kali ni merasmikan tahun baru 2010. Post ni adalah post pertama untuk tahun 2010 ini. Sempena tahun baru ni, sangat sesuai la dengan khabar dari post ni.



P/S: Sedih nak masuk kampus dah =(

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang