H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Hari Rabu ade 2 kelas je. CTU 151 ngn FAR150. CTU start kol 10.30 pagi. Tapi, ari rabu tu (13 Jan) I sampai kelas lambat. Ops. Correction. Kitorg sampai kelas lambat. I, Nani, Mak, Ell, ngn Shiro. Ni kelas first Ell ngn Shiro dalam kelas DIA2A.

Sampai kelas je ustazah dah sampai. My God! Kantoi sudah. dah la ni kelas pertama dengan Ustazah tu. hehe. Tapi, bila kitorg masuk, Ustazah plak keluar. So, dalam proses mengeringkan peluh tu, I ternampak kelibat Hazim. Bila toleh, tu diaaaa... I pun excited la sbb xyah cari dia lepas class utk ambil past year FAR150. So. I pun bukak tingkap and..

"HOI!!!"

Mak aii. Hazim and classmate dia tetibe berhenti and pandang kat tingkap. Classmate dia macam tercengang-cengang sbb terkejut. Classmate I plak semua pusing belakang and gelakkan I. Aduh. Malu aku. Panas pipi gebu aku ni tau? Nyesal.. nyesal.. Sara cakap Hazim tuh sikit lagi nak terbalik and terbang. pasni nak tegur orang elok2 la. takmo jerit2 lagi. takut plak kawan2 kesayangan hamba terbang tak pasal2 kan? kalau nak buat surprise pun I akan cakap bisik-bisik... wakakaka...

Pastu, masa kelas FAR150, mama call. Then, I jawab la phone tu. Lagipun masa tu Pn. Noryati tengah ajar Ell ngn Shiro privately. Tp, masa tengah cakap phone ngn mama tu, Sadiq cakap "Syiqa, amekkan pemadam aku kat bawah". I rasa pelik jugak. Bila masa nye pemadam Sadiq jatuh? Tp I ni lurus bendul jugak. Ikut je cakap dia. I pun tunduk and capai la pemadam putih yg ada kat kaki meja belakang I. I angkat kepala and letak phone at the same time tau. Pastu I letak pemadam putih tu atas meja. Skali tu Sadiq cakap "Laaa. betul2 ada pemadam ke? Aku nak cover kau je tadi tu. Jawab phone tu tunduk la sikit. " muahahahaha. Terima kasih la Sadiq sbb cover line utk aku. hehehe :-*

P/S: Sedang dalam proses mengumpul maklumat =P


SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

4 Love notes:

HAHAHAHA! sengal lah kau ni! aduhh! naseb bek la dorang tak kenal aku. tak pasal2 aku sekali dapat bahana malu. hahaha

hhehehe.. aku tak sengaja.

tp ajim menafikan yg dia terkejut =P

Haha, rileks la. Nsb diorg x cam muka ko n diorg pn x tnye pape kat aku. Say thanks to me ya. ; p

Manade aku nak terbang. Ak bg laluan kat diorg je sbb class da mula. Hehe

Wah, bagus la ade member mcm Sadiq en. Tanak bagi kantoi kat lec dia tlg ko.

Bes ah pn noryati ajar. Lalala~ ; p

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang