H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Hari tu masa kelas BEL260, Sara and classmate yg lain ada bagitau Miss Raihan yg I ada blog. Dah tu, Sara siap bagi nick name I lagi. duh =.=' *glamour aku sebentar weyh*

Then, selasa lepas, (12 Jan) Keluar lagi topik pasal blog. Duh. Sekali lagi nama "puteri sepi" bergema dalam kelas BEL260. huhu.

Miss Raihan cakap dia tak cari lagi my blog. Oh. Miss, saya doakan semoga miss sentiasa busy dan tidak terlintas langsung untuk mencari blog yg huduh dan tidak berseri ini. Blog ini tidaklah sepopular blog Aznil, tidaklah seglamour Azwan Ali, tidaklah seanggun Jejaka Anggun dan tidaklah semeriah FNSyareena..

Pastu, I jawab "I will make it private if u want to find my blog" whoaaa.. Hebat sangat ke kau Syiqa nak cakap kat lecturer kau gitu? Menyesal sungguh I jawab begitu masa tu =((

P/S: Kau delete ke nombor telefon aku?

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

2 Love notes:

perlukah kau sebut blog aku yang meriah tu? (^3^)

bg cth... hahaha

nnt tak sebut kecik ati plak =P

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang