H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Tahniah kepada Kenangans' yg berusaha untuk cheer and menang tempat pertama. U girls did it very well =)

Oh. Btw, Induction yg mulanya rasa macam azab je, akhirnya jadi sesuatu yg agak fun. Memula rasa cam nyesal je vote a few MT's tu. tp lama2 rasa diorg tu macam ok pulak. hehehe. Kali ni MT ramai yg dari Fakulti Perakaunan. Account is great =)

Ahaaa. Ni cerita hot. Ada siswi yg kacak kat Tun Merah ni. lalalalala. Handsome siot. kalau aku tak tau dia tu perempuan, maunya jatuh cinta aku. hehehe..

p/s: Bukan caraku


SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang