H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

hehe. Tadi ada PPKP. Actually my faculty pnye PPKP next week. Tapi disebabkan minggu depan I ada hal (nak pegi holiday sbnrnya), I join this week pnye PPKP. Memula ingtkan nak join group DBS 2D (Dip. In Business Study). Sebab tu group Raja. Tapi tak jadi sebab Raja tak pergi PPKP. Duh. Dalam dok tengah pening2 pikir nak join group mana, Allah turunkan petunjuk utk I. hehe. Masa tengah dengar bebelan di pagi2 buta tu, I ternampak Arab tengah betulkan tie dia. Terus I tergerak hati nak mintak numb Arab kat Mira. Then, I text la Arab. Dia setuju I join group dia. Ye la. I kalau boleh nak join group yg I kenal sorg dua dalam kelas tu sbb senang nak sign attendance nnt. hehe.

So, lepas ceramah, I pergi kat group DMC 2G and sign untuk attendance ceramah tu. Masa nak sign tu, I perhatikan dak2 kelas Arab ni mcm sporting je. Peramah pun ade jgak. Mse tu I buat biasa je. Juz wait n see. But then, masa masuk kelas utk LDK (kelas B201), baru karekter mereka muncul. hehehe. Diorg sgt happening, fun and peramah. Tak rasa kekok langsung duduk dalam group tu. Rasa macam dah lama je kenal diorg. lalala. I ingt nama diorg cket. But, most of them are male students la. Sbb, Female students duduk jauh sgt dgn I. Tak sempat nak beramah mesra. Plus, yg male students tu peramah2. Yg peliknya, jejaka YANG HANDSOME SANGAT PERAMAH, YANG TAK BERAPA HANDSOME pulak kurang peramah ngn I. Hahaha. Lantak kau la. Yg penting, PPKP aku selesai. full stop.

Oh ye. Ade la beberapa insiden yg buatkan first impression about student masscomm yg hot2 tu hilang sama sekali. hehe.

Masscomm best ok. My perception had changed. =)

A million Thanks to...

  1. Harun yg kelakar, tak sombong and buatkan I rasa tak kekok dalam kelas.
  2. Farhah yg peramah and tak bosan jawab soalan2 I.
  3. Adrien yg prihatin.. Dia tanya I dah ada group ke belum. =D
  4. Arab yg friendly. Thanks sudi reply all my messages.
  5. Roz yg muka macam Saddiq. Pastu, happening =).
  6. Ridhwan yg bg chance I join persatuan Bahasa Melayu.
  7. Aina yg pendiam, tapi tak sombong.
  8. Wyda yg cool and rajin record video.
  9. Khairul yg banyak idea, tapi tak tolak idea org lain.
  10. Hariz yg peramah and tak abaikan I masa sign attendance even I ni menumpang je dlm kelas dia.
From left: Harun, Yana, Ridhwan and Wyda
*yg pakai tudung hitam tu I tak ingt nama*


Wyda and Syiqa

Guys, sorry tau kalau I ada menyinggung perasaan u all. Bila dok taip post ni rasa macam tak sedap hati pulak. Isk. Sorry sgt2. I tak sengaja kalau I ada kecikkan hati u all =(

Oh hold on. Sebelum I submit post ni, I nk ckp yg Smira jumpa Zali kat KFC giant. Mama plak tak nampak Zali lagi. Btw, mama ada interview miss Ana pasal Zali. Betul tekaan I selama ni. ;)

P/S: Aku dah hidup semula. =)


Adrien yg baju putih and khusyuk bg explaination tuh..

Video Credited to: Wyda

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

2 Love notes:

ppkp tu lppkp la kan?

ewah ewah. happy go laki laki ko ye. ahaks!

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang