H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"


Actually I nak update blog ni dgn macam2 cerita. Tapi lately ni sangat busy. Assignment untuk sem ni ada 4 semuanya. 2 untuk Microeconomics (ECO162) - sewel aku nak buat analisis ekonomi wey!!!, 1 untuk Introduction to business (MGT153)- mana pulak aku nak cari reference company ni? Nak kena interview mereka ye. Satu keje! , 1 untuk Sejarah dan perkembangan tamadun Islam (CTU151). Nasib baik Financial Accounting (FAR150), English (BEL260) ngn Statistics (QMT181) tak de assignment lagi. Homework tu banyak la. Pffttt. Bukan nak mengeluh. Tapi nak cerita sebab musabab tak update blog. lalalalala :-" Nanti esok kalau free I update eh. Itupun petang2 sikit. Sebab, pagi ada kelas. Lepas tu plan nak tido lepas kelas tu smpai petang. Petang pegi Alor Gajah nak beli stok makanan. (minggu ni tak balik. sedih nya. ni semua kau punya pasal la gotong royong!)

Oh ya. Kalau ikutkan petang ni ada jugak la masa free. Tapi dah ditakdirkan I terpilih untuk pegi Majlis Pelancaran 1Malaysia (Bersama YAB Perdana Menteri) kat Pantai Klebang, so tak jadi la nak luangkan masa berjam-jam untuk update blog yg dah berhabuk ni. Syuh habuk! Malam nanti ntah pukul berapa la balik. duh (=.=') Esok kelas pagi ye cik akak semua! 8.30 pagi. Tak pe. Demi cita-cita untuk dapat 10% bonus mark, I rela bangun pagi esok.

Ok la u olls. I nak out nih. Nak tido kejap. Bahu dah lenguh ni dari tadi ngadap laptop ni. Dah la pagi tadi lambat pegi kelas sbb leka buatkan kata alu-aluan untuk senangkan keje adinda Syareena tuh (Nasib baik lecterur tak masuk kelas. Beliau bagi homework je. Ala, macam masa sekolah dulu. Kalau cikgu tak masuk kelas, mereka akan bagi keje supaya kitorg duduk diam.) Pastu, sekarang ni leka siapkan assignment CTU. Mama, sakitnya badan Kak Long. Nak balik. =((

P/S: Alaa. Nape kau tak pegi? Sedihnya! =(


SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

4 Love notes:

Cian x dpt blk. hehe. moh le kita blk rumah. ; )

whoaaa. nmpk sgt ko x update khabar berita aku

aku dah selamat sampai umah dah ari jumaat ari tuh, jam 5.30 ptg. huhuhuu

xrela aku nak memenatkan badan utk gotong royong tun merah tu

duh =.='

yg g buat keje adik tuh buat apa? biar dia buat sendiri....

Syiqa! aku sedih! Biology, Chemistry, Add math, Physics, aku tak dapat satu apa pon! aku sedihh! aku nak belajar luar negara! aku NAK!! faham tak?! AKU NAK!! tapi macam mana aku nak dapatkan 10A1?! ;(

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang