H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"


Aku masih tertanya-tanya, bila dia akan berhenti kerja?
Kenapa dia masih bertahan lagi?
Aku bukan berdengki dengan dia... Takde sekelumit pun perasaan tu utk dia...

Tapi aku sgt terseksa... Nafas aku rasa sendat... Fikiran aku menerawang pd kau... Perasaan aku meronta... Kau tau mcm mne rsenye? Mesti tak,kan?

P/S: Bila aku lalu depan tempat kerja kau, aku selalu tertoleh ke dalam, dengan harapan aku akan nampak kau.. Aku dah bosan tau tak?

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

2 Love notes:

salam,
saya ashraf yusof. 1st, tq dtg berkunjung ke blog saya. i'm a new blogger.

wah, ini kes panahan cinta ni. hehe... betul x?

p/s: saya follow n link blog kamu k.

u r welcome. saja jalan2 tgk blog org td.

sila la. x kisah pn =)

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang