H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

hahaha.. I rasa, I dah tau kenapa kali ni I sangat teruja untuk balik rumah. Semalam ayah dah bagi "jawapan" tu. agaga. Sangat gembira dan terharu. Tapi, sangat risau juga. Sebabnya, mama ngn ayah dah bagi "prepaid present" kat I. So, that means I ada "Accrued Good result" la ngn diorg. Huuuu. takuttttt... Tapi, yang penting, I semakin berkobar-kobar untuk dapat Dean List every sem. agaga. I hope my dreams will comes true. I don't want to dissapoint my parents. I love them so much!

Opsss. ape ye "prepaid present" tu? ahaaa. nantikan kemunculannya yer ;)


P/S: You can't help me to fulfill my dreams, but my parents can do that =)

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

6 Love notes:

wah..
mau tau, mau tau..
hehehe

:)

congrats ya, study smart syg,
smoga Allah always help you throughout your life and study..
muahhhssss...
xoxoxox

hahaha

u have to wait, syg :-*

erm. btw, thanks for ur prayer.

=)

pic parents mcm tuh mcm pic menteri sangat.

opsss..

mudah2an apa yg encik JA ckp tu menjd kenyataan. hahahaha

accrued? prepaid? apekah itu? = P

wat2 x tau kunun.

ceh.

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang