H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Petang tadi dalam kol 6.30 and time tu I tgh syok tengok drama Jepun tajuknya Hana Yuri Dango season 1 tau. (gila ketinggalan aku nih!) Skali tu Piqa cakap "syiqa, nih." (smbil tunjuk my HP) Oh. Mama call. I pun dgn excitednya jawab la phone. Skali tu mama tanya:


Mama: buat apa tu?
Syiqa: tgh tgk Drama Jepun ni.
Mama: Oh. takde. tadi mama nampak ****. dia angkat tgn kat mama. mama buat tak nampak je.
Syiqa: OMG! Mama nampak dia? Dia angkat tangan? cam ne mama jumpa dia?
Mama: tadi mama keluar pegi beli Yong Tau Foo kat sebelah 7 Eleven. Lepas tu mama nampak ada budak lelaki terponggok hisap rosok kat tepi pintu KFC yg hadap parking tu. Tengok2 ****. Dia angkat tangan ngn angguk2 kepala dia. Tak kuasa mama nak layan org mcm tu.
Syiqa: kah kah kah. (evil laugh gler. piqa yg ckp cam tu)
Mama: ok la. Mama nak buat balancing ni. bye.
Syiqa: haaa. mama, kak long dah dapat sticker kereta tau. (kebenaran bawak kereta masuk kampus)
Mama: Ha, ok la. kereta mana kak long register? kereta wira?
Syiqa: haah.
Mama: Ok la. bye.
Syiqa: bye mama.
*mama call aku semata-mata nak cakap pasal tu je? alahai.*

P/S: Aku ingat ko dah tak kenal family aku lagi? :-?

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang