H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Dah habis tengok dua-dua season Hana Yuri dango. Season 1 banyak debaran. Season 2 banyak konflik. Isk. tak tau apesal season 1 lebih buatkan I terjerit2 tengok. Tapi season 2 mcm xde perasaan je. Ending season 2 pun i x bagi reaksi. Fiqa ckp dia sedih I tak jerit2 pun tgk ending season 2, sedangkan masa tengok season 1 bukan main lagi I terjerit2. huhuhu. Actually ending dia mmg agak interesting la. tapi maybe masa tu I dah letih sgt kot marathon tgk citer tu dari kol 3 ptg. habis tgk drama tu kol 11 mlm. pfftt. dah tu, smlm mama call. tanya ingt tak hari ni birthday sape. I mmg ingt. tp sedih la nk call diorg. huuu. ye la. sbb minggu ni tak leyh balik. minggu dpn pun x balik. huwaaaaaa..


Eh. Bosan la asyik test je. Hampeh tol! Esok ade test BEL. lusa ada test FAR. Nnnnooooooo!!!!!!!!!

P/S: Jangan la celebrate time aku takde! =((

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang