H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

O genki desuka, minna-san!


Ok. Semalam ngn hari ni adalah hari yang sangat genting.
Sebab?
ahaaa. Final Exam!
Semalam paper CTU151.
Soalan esei dia takde dalam buku teks; tapi soalan aplikasi!
No wonder ustazah tak tekankan sangat untuk baca buku teks tu.
Students should be able to relate the topics in text book with real life.
Tak yah susah2 nak jadi scanner utk jawab soalan tu. Juz faham and relate je apa yg ada dalam buku tu.

Tadi paper ECO162. OMG! Sakit jiwa rasanya baca buku manual ECO tu. bukan ape, rasa mcm dah tepu dah otak ni nak baca. klau baca pown tak masuk sgt. adoi! Tapi, nasib baik lecturer rajin bagi test and quiz. so, xde la tersedak sgt baca manual tu. just recall je. Soalan Part A ngn Part B tu boleh la jawab. Agak confident dgn jawapan yg i bg tu. tapi Part C tu.. erk. Madam, buat2 nampak je point saya boleh tak? =D

Apa2 pun, balik exam tadi pegi pasar malam. Elok je sampai kat pasar malam tu, hujan turun. Hujan tu secara tiba2 and lebat lak tuh :-S

tapi nasib lepas exam baru hujan. Buatnya macam semester lepas, hujan sebelum paper start. dah tu paper last lak tu. Paper MAT126. Sejukkkkk je bila masuk dewan. mmg kocut la dok dlm dewan tuh.

P/S: U may think that I don't care about you, But u are totally wrong. I'm 'watching' you! ;)

Jya mata-ne!

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

2 Love notes:

good luck lah eh... buat2 betul jgn dok asik pikir pasal jantan jer...

ps: hahahah. napa aku gelak balik lepas bagi nasihat nih ha??

hahaha. honto ni arigatou!

bkn pkir psl jantan la. tak terpikir pown.

tp, pkir psl lelaki.

hahahaha

Ps: gelak tu sbb terkenang zaman belajar dolu2 kot!

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang