H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

I rasa excited bila habis baca Pak Cik Kaki Panjang versi manga. Sebab cerita dia agak best. Tapi ada la yg tak logiknya dalam cerita versi Korea nih. Isk. tak pe la.


lepas habis baca manga, I cari yang movie pulak. erm. Movie dia ramai org comment sedih. tp I tak rse sedih sgt compare masa I tgk 'Myu no anyo papa ni angeru' tuh. Meleleh air mata beb ;)

So, kalau u all teringin nak tengok Daddy Long legs versi Korea tu, tgk la kat you tube yer ;)

Haaa. one more thing, movie punya jalan cerita tak jauh bezanya dari manga. Hurm. -.-'

P/S: Jangan biadap walaupun di depan nama anda ada title DR. FAHAM?

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang