H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

O genki desu ka, minna-san!

Ahaa. ni bukan nak cerita pasal Pati Ayam Brand's tu yer. ni nak ckp pasal PENDATANG ASING TANPA IZIN yg bersepah kat Malaysia ni. Disebabkan u olls yg semakin ramai tu, ayah aku yang kena balik lambat,kan? Isk. rosak plan la korg nih! Opsss. tapi mungkin masa aku sumpah seranah korg tu aku terlupa yang ayah aku ade 'anak buah' kat Office dia. Report untuk panjangkan tempoh tahanan reman PATI tu ayah dah bagi kat staff dia. Tapi, korg bayangkan, disebabkan korg, waktu berharga staff yang kena wat report tu terpaksa dikorbankan. Diorg pun ade facebook yg nak kena jenguk. Diorg pown ade Tagged yang banyak mesej nak kena reply. Tau tak? Lain kali masuk tu elok2 la. tau la Malaysia ni lubuk emas utk korg. tapi beragak la. tak yah nak nyusahkan org lain yer. Haaa. satu lagi. yang masuk secara elok tu demanding plak. Nak apply PR plak. Isk. makin sesak la Malaysia ni. Dulu mmg Malaysia kurang penduduk. Tapi tak relevan la klau korg nak guna pakai statistic yg dah zaman tok kadok tu. Skrg ni Malaysia dah overload tau tak? Dah tak cukup tanah nak buat rumah dah. Developer smpai cari alternatif membunuh org plak; buat rumah atas bukit. Sudah2 la tu.

Actually I nak membebel pasal ayah kena balik lambat tadi. tapi dah meleret2 plak. Aduh! Ampun yer ;)

Jya mata-ne!

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

2 Love notes:

sabar eh.... dorang pun nak carik rezeki yg halal dan juga haram....

ahaaa. btol tuh. tau la nk cari rezeki yg halal. tapi tak perlu la susahkan org lain -.-'

isk. masuk tu elok2 la. =.=''

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang