H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"


Petanda pertama: semakin banyak ponteng kelas sbb banyak test


Petanda kedua: semakin banyak game yg diperkenalkan @ aktiviti bertukar pelbagai jenis game menjadi rancak

Petanda ketiga: Semakin banyak drama Jepun or Korea yang bermain di skrin laptop masing-masing

Petanda empat: Business sewa broadband semakin rancak

Petanda kelima: Perancangan untuk balik ke rumah semakin rancak

Amacam? Hebat tak? Ni semua cara untuk elakkan histeria yang kerap berlaku time final exam... ok gitu??? ;))

P/S: Kain pelekat lalalala... kain pelekat lalalala.... <---- tlg la nyanyi cam Anuar Zain. please?

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

5 Love notes:

weyh, marah tiqa kang, budak kain pelekat tu dier punya je oke..
hahahha..

tu la petanda yg bgus tu, lgi dkt final, lg mcm2 kan..hahaha..

oh ye, rindu kamu..:D

oh syg, if band 2, sure you blh dpt lebih oke..
cika pndai and i know you can do it..
muah muah muah..
:D

waaa, syiqa. knp mcm menakutkn jeaaa ea petanda final exam ne?? alamak...
HAHAHAHA.

:))

Najla, U will go through the situation soon. trust me!

hahaha. nnt story2 la eyh fave J-Drama u ape yer ;)

tasha, kain pelekat tu cerita lain la. ;))

band 2 senang dpt?? kah kah kah. klau miss raihan dgr, sahih dia sekeh kepala aku tau

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang