H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

lepas bersedih dan berduka lara untuk siapkan project MGT, I berseronok plak. huhuhu.

Actually, hari sabtu, 27 March 2010 I ingtkan nak bawak Nisa ngn beberapa org level mate yg lain pegi mkn pizza hut kat Tampin je. Ye la, sbb si Nisa tu dah mengidam sgt nak makan pizza. Ingtkan lepas mkn pizza je terus balik. Sekali tu, ntah ape yg merasuk I, I terus ajak diorg pegi Jusco yang baru bukak tu. hehehe.

kat situ ktorg pown bershopping sakan la. hehe. Bukan beli ape pown. saje jalan2 buang masa. mengenjoykan diri. Tapi, masa nak pegi tu I dah tension dah sbb bnyk giler ok traffic light dia! WTF! penat tunggu tau x?? dah la parking payah nak carik. adoi!!!!

Tapi bila masuk je, wahhh.. Yokatta! hahahaha. sejuk! whoaaaa. ;)) ktorg jln2 tgk baju, try baju. berjam2 lamanya ok! Nak cari b**, tapi org tu kerek, terus tak jadi beli. lalalala :-"

Overall, best jugak la pegi jusco baru tu. hehe. Haaaa.. balik dari Jusco, ktorg singgah kat kedai mamak dpn UiTM tuh. Kat ctu Mira jumpa 'kekasih' dia. hehe. Mira, ko klau nak bercinta ngn mamak tu, ckp je la. jgn malu2. nnt aku pegi pinangkan dia utk kau yer ;)

From left: Mira, syiqa, Ell..
Hebatkan satu fitting room masuk sampai 3 org??
(yg lain mne pegi ntah)

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang