H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Hahahaha. title nak gempak je. Kan ajim kan?

Erm. Actually I nih dah naik gila cari resepi yang best2. Hari tu sibuk cari resepi cupcakes. Dah try dah. Not bad hasilnya. So misi seterusnya utk cupcakes adalah mempelbagaikan perasa dan decoration.

Seterusnya nak buat Muffin pulak. Ni tengah meroyan cari resepi muffin. rambang mata aku ni ha. Rasa nak print je sume resepi tu, bagi kat mak ngah and suruh mak ngah yang pilih untuk buat yang mana. Ahad ni nak test buat and kalau jadi, nak bagi kat cikgu2 kat Seri Keramat tu. Utk teachers day! lalalalala :-*

*Oi muffin. kau potong line taufu fa ngn oreo cheese cake tau tak?*

P/S: Whats meaning you, tijah?

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

2 Love notes:

motif letak blog JA?? heheh.

nak perli ex-gf zali tu! hahahaha

*jahat aku skrg ni!*

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang