H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Ni kesinambungan dari post Jawapan hari tu. Hari ni baru I berkesempatan utk reveal ape hadiah yg mama ngn ayah bagi.. hehehehe.. Thank you mama and ayah! Muah muah muah. Love you berry muches la :P


Erm. Actually hadiah ni ayah yang janji masa SPM dulu. Kalau ikutkan perjanjian ngn mama, mama cakap at least 5A boleh dpt hadiah ni. tapi ayah tak bagi. Ayah kata, dpt good result for SPM and dapatkan tempat kat IPTA dengan course yang tak merepek baru ayah bagi. masuk IPTA tu pulak dengan hasil result sendiri. Bukan ayah yang kena call sana, call sini utk masukkan I kat IPTA tu.

Alhamdulillah. Semua syarat tu dah dipenuhi and sekarang turn ayah plak tunaikan janji. And, alhamdulillah. Last sem pun dpt result yang agak ok. Hehehe. So, inilah hasilnya... :)

Opsss. lupa plak. hadiah ni keluar or didaftarkan pada 30 mac 2010. Tapi I dpt usik dia 2 April. Huhu. sadis, kan? mama, mak, eena ngn mak ngah yang rasmikan dia dulu. =D

P/S: Aku pernah berangan nak pegi jalan2 and tengok wayang dgn kau kat Wangsa Walk Mall. Tp nampaknya tak ada rezeki sbb kita bawa haluan masing2 sebelum Panggung Wayang tu siap sepenuhnya. tapi takpe. Aku tak kisah, sebab aku dah ada buah hati baru. :)

Ops. Ape maksud disebalik nombor 4191 tu eyh? ;D

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

1 Love notes:

entah, 4191 tu 1st prize 4d sports toto kot. ahhahaha

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang