H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Nak keje ke kat KFC tu?

Aku bukan apa, dah la:


certificate Typhoid injection aku hilang,

baju uniform takde stock,

kasut nak kena beli,

seluar nak kena beli,

pastu tadi aku kena kompaun ngn MPAJ..

Hati rasa berat je nak keje balik.

Ape pendpt korg?

Haaaaa....
satu lagi, aku dengar cite kan...
ade sorg staff yg agak senior tu transfer ke store KFC lain sbb bergaduh ngn Shift Manager.
Siap pecah kaunter cashier lagi. adoi!
Bertambah berat hati aku!
Pendapat korg??

P/S: Tengah gigih untuk belajar buat cupcakes ngn memasak lauk-pauk yang best-best...

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang