H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"


Alkisahnya, tadi pegi wangsa walk mall sbb nak beli kacang soya. (gagah x??) Memula masa kat traffic light, aku bengang ngn sorg driver viva kaler biru nih sebabnya dia eksyen! (aku je yg perasan dia eksyen). lepas potong dia, aku usha dia mse dia nak masuk simpang ke wwm tu. Skali tu, alahai.. dia tunggu KFU baru nak kluar :P dok dendiam ye! nnt jalan tu lengang baru jalan tau? Pastu, bila jammed kat blakang, ko buat bodoh je la yer ;) alaaa. kalau diorg hon, ko buat2 xtau smbil ckp la "eyh. knp diorg hon?"

Ok. lupakan kereta viva biru tu. skrg ni nak cerita pasal amoi yg bawak kancil kaler emas. (bukan kuning, bukan oren) Memula masa tunggu turn nak amek tiket parking, aku sabar je la tunggu dia amek tiket tuh. Punya la lama. Skali tu nampak dia bukak pintu. Laaa. tak sampai rupanya. Ok fine. Sabar lagi. Lepas dia tutup pintu, aku ingt dia nak terus jalan. Skali tu tengok dia tutup tingkap dulu. Mak aih! Tak pe syiqa. dia panas tu.

Ok. nak tanya ni, kalau pegi masuk parking, korg akan terus tekan minyak and cari parking kan? Amoi cina ni buat apa tau?? Dia ingt palang besi tu palang nak memulakan perjalanan jauh agaknya. Dia boleh lagi TARIK SEATBELT! Kepala hotak dia. kalau pantas takpe. Ni terhegeh2! Buat kelakar la kau ni! Amoi, lu baru lepas lesen ke? Ke ko nak race dalam tempat parking tu? dah la cuaca panas.

Bukan niat nak racism. tapi, ada satu incident baru2 ni yg buat aku hangin sket. Isk. Saba syiqa :)

P/S: Makin handsome "Jejaka Kain Pelekat" tuh ;;)


SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

2 Love notes:

saya ker? rasenyer tak ada pakai kain pelekat plak ari nih...

kalau rasa2 xde pakai@xde dpt kain pelekat, maknanya bukan la tuh ;)

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang