H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Cikgu, sorry sgt2 tak dpt buat kek birthday tu.
Saya dah start kelas dah la time tuh.
Kalau weekend boleh la saya lari2 balik KL.
=(

P/S: Twilight Saga: Eclipse Movie dah on the way nak tayangkan kat Malaysia.
Nak balik KL!!
*tak mo tgk kat Melaka sebab perjalanan pegi sana dah sekerat jalan balik KL. baik balik KL terus*

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

1 Love notes:

mana chatbox kau? haha. tak jumpa pun. robbert pattinson? wah nak ber twilight pulak kau di sini ye. apsal curang dengan shahir ni? HAHA

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang