H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Wahai sahabatku yang semakin meningkat dewasa...


walaupun kita kenal tak de la lama mana (14 bulan je pun..)
tapi aku rasa kita macam dah lama je kenal...
kau ckp yg org kata kau sombong..
tapi aku rasa tu cuma pandangan orang yang tak berapa kenal kau atau orang yang tak pernah cuba untuk kenal kau...

sebabnya, aku pun pernah fikir macam tuh dulu =D
tapi, tu sebelum aku kenal dengan kau.
sebenarnya, aku happy sangat bila Sara bagi tau aku yang kau senyum masa aku gurau2 dengan Sadiq ngn Ayi..
(alaaa. yang pasal Sadiq usap kepala Ayi masa Ayi tidur. pastu aku ckp "alaa. aku pon nak jugak!")
masa tu hati aku terdetik "pandai jugak dia nih senyum!"
fyi, sejak tu la aku mula berani nak kawan dgn kau
sejak tu la aku mula berani suruh sara carik nombor kau; utk ktorg kacau2 kau =P

aku tau kau marah mse tuh. dari gaya bahasa kau reply sms ktorg tu, aku tau ko bengang! tapi, dah mmg sifat aku yg suka sakat org, aku sakat kau jugak.
actually, aku tak terfikir pun yang kau akan tau sape aku.
tapi, cerdik la kau nih. kau pegi misscall aku time kelas Miss Fara tu kenapa?? saje dengki ngn aku eh?
Aku bukan takmo bagi tau spe aku. aku cuma takut ko takmo kawan ngn aku je masa tuh. almaklumla.. kau comel, aku tak comel. ='S tapi aku silap. terus terang, aku sebenarnya malu giler kantoi masa tuh. hehehe.

tapi kan, aku nak bgtau kau something nih. Aku rasa, kau ngn cikgu anwar macam ade persamaan. korg nampak macam sombong, tapi sebenarnya sgt comel ngn pandai amek ati orang lain. pastu, korang kelakar sangat! dahlah korang ni sama2 kecik. isk. masa aku tgk kau mse kita mula2 kenal dulu, aku seolah-olah nampak bayangan cikgu Anwar. =D opsss.

lepas setahun, aku tak sangka yang kita still keep in touch. sebabnya, aku ingat lepas kita sama2 lulus MAT126, ko dah tak peduli nak kawan ngn aku lagi. (cop. aku rse mcm tgh bagi surat cinta kat bf aku plak. isk. sorry la abg mat.)

Sahabat,
aku cuma nak kau tau satu perkara je. Aku mmg sayangkan kau dan aku mmg maksudkan panggilan 'syg' tu. TAPI, aku sayangkan kau macam aku sayangkan kawan2 aku yang lain. Kau jangan perasan lebih pulak yang aku syok lebih2 kat kau. Abg Mat tu tamak weyh. Dia dah amek sume hati aku. isk.

Oh. Sebelum aku mengundur diri, aku nak ucapkan Selamat Menyambut Ulangtahun Kelahiran yang ke-20 (pada 3 September 2010) buat sahabat aku yang sgt comel, Muhammad Hazim B. Sazalli. Semoga kehidupan kau di dunia dan di akhirat nnt diberkati Allah S.W.T. On this very special day, I would like to say to you, I hope U'll always find happiness in what ever you may do..

sumber: dari Facebook beliau sendiri.

P/S: Weyh! Kenapa la kau tak caye haaa yg aku takmo wat program penerapan ke degree tu sbb aku syg nak tinggalkan ko ngn abg mat kat lendu tuh? tak aci la klau aku buat degree dulu. Tak baik langkah bendul. Bagi ko wat degree dulu baru la aku bleh wat degree kan? So, xde la aku jadi senior ko nnt. ko bleh la maintain jadi senior aku! =)


SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

3 Love notes:

mak ai! siap kira 14bln.. hahaha!
eh, korg ni stalk ak tgh ketawa lak ea? kah3.. segan la ak cmni.. pasni kena serius je dlm clas :P
padan muka kena mrh dgn ak.. hehehe..
nak wat cmne, da time tu ak repeat MAT.. bkn repeat subjek CTU *tetibe
tau pun malu.. len kali jd org misteri lagi.. hua4..
Cikgu Anwar? sapekah?
ish, ak ok je la.. hahaha! cuma ade member ak tnye sape yg pggl ak syg2 tu.. abes jth shm ak.. tpakse beli saham company lain..

last but not least, thank you so much la utk ucapan ni.. sgt appreciate dr segi ucapan mahupun friendship kt.. cewah~ ayat.. haha!
komen len : er, gamba ni x cntk r.. pki la gamba gud2 sket, br market.. ngekeke.. demand sudeh..

eh. mesti kira. kata bakal akauntan kan?

ko jgn perasan la org stalk kau. sara ternmpk je tuh *menegakkan benang yg basah*

tuh la. sadis aku kena marah. nasib ko comel. klau tak mmg ko dpt "perasan hawt!"

malu bkn sbb ape. sbbnya, aku pegi sound ariff tak pasal2. kuang3x.

cikgu anwar tu cikgu physics kat tuition center aku dulu. dia la penyelamat maruah aku sbg science student dulu. hehehehe ;)

hahahaha. abes tuh ko jwb ape diorg tnye? saham company lain x mahal ke?

lps ni kita pegi beraya rumah kwn2 yer; utk merapatkan lagi hubungan. hehehe *tetibe

hahaha. aku ade je berkenan ngn gmbr lain. tp aku tgk komen kat fb ko, mcm ko ske je gmbr nih =P

akauntan pun takde ngira sampai cemtu.. hehehe..

Aku memang selalu hembus orang misteri. kesian diorang tak bersalah. Takpe, thn dpn aku tukar azam supaya tak marah orang misteri. :P

ak nk raya rmh yg bg dwet raya je *mata keluar signal $$

suka sgt lak gamba tu. hahaha! kelaka je gamba tu.

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang