H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Kalau dulu, nak amek gambar dengan beliau punya la susah.
Masa seminar pun Pn. N payah nak capture gambar dia dgn students.
Kalau dulu, bukan main susah nak mintak dia bergambar sama-sama...
tapi sekarang?
Meriah bergambar sakan.
Tapi bila aku perhatikan, gambar2 tu gambar beliau dgn students yg non-Malay.
Isk. diskriminasi ke ape?
dah la. takmo la emo lebih2 hari nih.
Esok nak raya. tapi hari ni sempat lagi nak post benda2 yg kecik yang boleh mencetuskan 'kekecik-atian' mana2 pihak
(takmo mencetuskan emo dalam diri sendiri sebenarnya...)
ok syiqa. kalau kau jealous, ckp je la ko jealous! tak payah nak belit2...
memang jealous pown. ye la. aku ni spe la pulak kan? student melayu yg manja, malas, tak berapa nak pandai and mengada-ngada.
tak macam student dia yg non-Malay tuh. rajin, cerdik, glamour... skola diorg pun hebat2... Convent, st.john, etc...
ok bye!


SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang