H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Hari tu masa pergi berhari raya kat rumah Helmi, aku ade amek banyak gambar jugak la dengan kawan2 masa sekolah dulu. Seronok la aku jumpa kawan2 lama. Sesi bergambar dengan MESRA pun tak terlepas la kan?


Lepas tu, ntah sape yg tag gambar kitorg kat GF mamat tuh. Isk. Ok. Fine. Aku tau motif orang tu. Nak tunjuk yg BF minah tu @ kawan aku tu pun ade jugak amek gambar dengan perempuan. Haaaa. Ok. Aku ade pegang tangan kawan aku tu? takde. Tapi minah tu? Peluk lengan kawan dia. Ok. Dia ada alasan. Nak terjatuh, kan? ahaa. Lupa pulak kat UiTM Alor Gajah tu banyak bukit, banyak tangga. tu yg nak terjatuh tu. *aku pun tak tau apesal aku emo sgt. ape dosa minah tu aku pun tak tau. mungkin aku masih bengang ngn dia kot bila aku tau yg dia sebenarnya suka kat kawan kpd bf dia tu dulu. tp tercouple pulak dgn bf dia skrg ni@kawan aku tu*

Apapun motif orang tu, aku gembira sebab ramai orang boleh kenal aku. Best, kan hidup dikenali orang nih? Tak payah susah2 nak kenalkan diri "Hai. Saya Syiqa. Saya dulu skola kat SMK Seri Keramat. Sekarang buat Diploma Perakaunan kat UiTM Alor Gajah. Takpe. Course saya tak glamour macam course cik adik tu. Masscomm kan popular? Semua budak2 masscomm kan hot2.. So, tak de la heran sangat dengan budak nerd yg membosankan dan tak reti bergaul ni kan? Yang takde la hot langsung ni"

takpe. aku tak kisah. semua orang tahu aku dengan kawan aku tu cuma kawan aje. Semua orang sedar fakta yg aku mmg suka amek gambar dekat2 dgn orang. ye la. aku kan gatal. miang. tak tau malu. fullstop.

P/S: Lepas ni aku nak amek gambar bercium pulak dengan suami orang. Baru puas hati aku kalau ade orang lain yg tag isteri orang tu kat gambar aku!


SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

3 Love notes:

sape kate dak akaun takde yg hot??hahaha...kalau dak akaun hot kalah la kos bdk tu nanti..susa pulak..kite tak suke tunjuk2..kite low profile je kn?kn?kn?haha

syaz

hahahaha.
haah la syaz.
budak account ni low profile je sume.
tp yg hot2 tu ramai...
hahahaha

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang