H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Selasa, 4 Oktober 2010.

Pagi: tersalah sebut riba'.. (aku pegi sebut riba) ceis! habis malu aku. mana nak letak muka? kalau depan classmates je tak pe la jgak. Ini depan course mates. Oh my...!! arghh. lantak la. yang penting, madam kata aku confident! (walaupun piqa kata dia kira aku sebut a..a..a.. ade la dalam 20 kali sepanjang aku present. haha!)

petang: Kena interview ngn Uncle Din 1, Uncle Din 2, Uncle Shahrir, ngn Abang Anuar. hahahaha. dunia dah terbalik aku rasa! sepatutnya keluarga pihak perempuan yg interview calon menantu lelaki diorg. tapi dalam kes aku nih, "keluarga" pihak lelaki plak yg interview calon "menantu perempuan" diorg. hahahaha. smpai uncle Shahrir cakap "isk. tutup la pintu nih. nnt org pikir dia buat salah ape pulak" Aku tak tau la ape yg org pikir bila aku kena kerumun ngn pak guard kat pos utama tuh kan? tapi betul jugak uncle Din 1 ckp "xpe. kita gelak2." hahaha.

Apapun, Abang.. Awak comel sgt masa tidur tu! hahahaha. Saya suka tgk ekspresi muka abang bila abang cakap "dah la abg din. nak kek tu cakap je la nak kek. tak payah nak angkat2".. haish. Kalau kita ni dalam manga jepun, saya akan jadi budak perempuan yg matanya berkaca-kaca pastu akn keluar dialog "waaaa. machonya!"

*angkat2 yg dimaksudkan: uncle Din1 ckp abang tu ank angkat dia dah. so, aku pown dia anggap ank angkat dia jugak, sbb aku 'kawan' ngn ank angkat dia tuh*

Rabu, 6 Oktober
Permulaan hari ni sgt indah rsenya. Aish. Kalau Kak Zira ckp abang tgh lapar, bleh syiqa belikan nasi lemak yg sedap kat tmn seri kelemak tuh. hehehe.

pastu, waktu tgh hari(dlm kol 12.45) ingtkan nak pegi lepak2 bilik Ida sementara nak tunggu masa utk speaking test. Ingatkan nak buat la preparation sikit. tapi, hampeh! =D

sebabnya? sibuk mundar-mandir, terjerit2 histeria, ketawa sorg2 macam org gila! hahahaha.

Eh. kejap. Abang, saya bukan sampai hati buat 'abang' saya kelaparan. tapi saya tak tau yang abang tak boleh keluar tadi. ;) kalau saya tahu, otw nak pegi kelas tadi saya dah singgah mana2 belikan abang makanan tau. Takkan la saya sanggup nak biarkan 'abang' saya kelaparan, kan? ;)

P/S: Bunga pink itu wangi! Terima Kasih! <3

SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

0 Love notes:

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang