H.E.A.R.T

"H.E.A.R.T : Hari Esok Ada Rahsia Tersendiri"

Alkisahnya tadi aku pegi Kolej Jebat. Nak bluetooth gambar kat ajim. Pastu, disebabkan pika nak pegi kelas dah, aku hantar pika g kelas dulu. Aku tinggalkan HP kat ajim (oi pakcik. kau baca sms aku eh?) Pastu, aku suruh dia g kat pos utama.

Aku: pak cik sorang je?
pak cik Zaharin: Tak la. ngn kak Huzirah.
Aku: Mana dia?
Pak cik Zaharin: kat dalam. syiqa tunggu sapa?
Aku: Tunggu kawan.
Pak Cik Zaharin: nak pergi mana?
Aku: takde pegi mana. dia amek hp sy. saya amek kad matriks dia. hehehe =D (oh. silap. saya yg bg dia hp saya)

*****
So, masa tunggu ajim ngn kawan dia sampai, aku call la ajim. Pastuh.. jeng jeng jeng...

Abg Mad: Sika! (suka hati abg la nak panggil syiqa ape)
Aku: Haa?
Abg Mad: Tunggu sape?
Aku: Tunggu abang la. rindu.. (ok. tipu!) Tunggu kawan!

*****

Ajim: Nah! (sambil hulur HP aku)
Aku: Eh. klau ko nak kad kau, kiss aku dulu ;)
Ajim: Mana boleh. nnt abg mad marah aku.
Aku: Apsal plak?

*Nak mati ke kalau abg Mad dengar mintak kiss2 nih? Itsk. Taubat la syiqa!*
*****

Aku: *reverse kereta* Byebye!
Abg Mad: Ok. Bye!
Aku: eh. bye je?
Abg Mad: Habis tu?!
Aku: Tak de good night kiss ke?

*THE END*

P/S: Kak Zira, ajar la abg Mad buat Facebook. Boleh lepas rindu tgk gambar2 dia. Ahaks..


SilaLIKE.IniPAKSAAN..hehe..

1 Love notes:

Salam .....

jom joint blog baru chekdee di www.butik-sayang.blogspot.com

Shopping mata pun ok......

Love Notes...

Followers

Blogmates

Search This Blog

My lover

Visitors since Nov '08

free hit counter

Foot Print.. ;)

Percaya Padaku =)


Wrong-gang